IMR - Rakovica

ja vucem 756 bez problema uvek prvom brzom

blaz je napisao(la):
Kod mene 12'' 3 sporom....Borko kod vas mora da je laka zemlja

pa i nije bas svud laka zemlja, imam neke njive oje su bas lake za obradu, a i imam neke gde je katastrofa i zato sad gledam da nadjem neki manji plug, moze rajka i ovako, ali dosta se muci na tim njivama, ipak bojle da ide lakse :cao:

Ja sam iz Futoga i kod nas je peskovita zemlja i mislim 756 da ce vuci rakovica

lazar je napisao(la):
Ja sam iz Futoga i kod nas je peskovita zemlja i mislim 756 da ce vuci rakovica

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hMa5CZj1ZbI[/youtube]

evo oranja od prosle godine, inace ta mi je njiva najlaksa za obradu, bilo je malo kaljavo pa je islo teze, ali kad je suvo moze prvom brzom bez problema

Zna li neko koliko kosta novi R 47 DV sa kabinom?? I ako neko ima iskustva sa ovim modelom neka nesto napise.. :ppozdrav:

Kad sad negdiprije orao,napravim par krugova pod punim gasom,i kad sam smanjio gas motor u leru radi ko urica a inace klepece.,.sta bi bio problem? hvala!

msm ako motor na leru radi nejednako ...znaj da su dizne...radi radi pa se cuje pap-pap...ili su se zapusile ili su kako ti kazes "propisale" :cao:

blaz je napisao(la):
To je to onda. jer se one steluju na 160 bara ?
Dizne na Rakovici 60 se steluju na 125 bara,a na Rakovici 65 na 185 bara.Jel ima kakav dim na auspuhu?Kad je dizna losa obicno se javlja belo-sivkasti dim.To pap-pap moze da znaci i da su karike otisle pa ima nejedneku kompresiju u cilindrima.

Sivo bjeli dim izbaci kad nabijem gas,a dizne su trenutno na 165,. A i za karike lako moguce da su lose jer je pocela ulje trosit..

Jel dizne dobro bacaju,jel bacaju maglu ili mlaz?Probaj prvo sa diznama a ne bi bilo lose da ti neko izmeri kompresiju.

Nazad
Vrh