Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
blaz je napisao(la):Kod mene 12'' 3 sporom....Borko kod vas mora da je laka zemlja
756 je 12 coli a 755 je 10topalovic je napisao(la):Ja vucem plug 756 14" sa rakovicom 65 ali ne mogu svud,ali zato 755 12" mogu svud i koliko hocu duboko
lazar je napisao(la):Ja sam iz Futoga i kod nas je peskovita zemlja i mislim 756 da ce vuci rakovica
ivan-sakule je napisao(la):Jel stavis tegove napred kad ores?
blaz je napisao(la):Kad sad negdiprije orao,napravim par krugova pod punim gasom,i kad sam smanjio gas motor u leru radi ko urica a inace klepece.,.sta bi bio problem? hvala!
Dizne na Rakovici 60 se steluju na 125 bara,a na Rakovici 65 na 185 bara.Jel ima kakav dim na auspuhu?Kad je dizna losa obicno se javlja belo-sivkasti dim.To pap-pap moze da znaci i da su karike otisle pa ima nejedneku kompresiju u cilindrima.blaz je napisao(la):To je to onda. jer se one steluju na 160 bara ?