IMR - Rakovica

Kosjerac je napisao(la):
igor-e koji je to ventil jer se kod mene to dešava kada je ladan, i prvo dizanje neće dugo da odradi, a posle nema problema.
ispod sarafa za prebacivanje rada(kipovanje ili poluge) imas jedan mali poklopac ispod njega je servo ventil, pokusaj staviti jednu slabu oprugu izmedju poklopca i klipa ventila. kad traktor bude radio dignuce ti poluge kad nemas nista zakaceno, kad rukom stisnes poluge treba da se spuste :cao:

voy04k.jpg

evo slike komandi u hidrauliku, ako ti nije nesto bas jasno , mogu da to obelezim neke stvari bitne.
Proveri prvo taj ventil sto ti je Igor rekao, a prvo proveri malu rucicu, mozes onu dugacku maticu na njoj da pritegnes malo.

pujol vrati se nekoliko stranica unazad, pisano je o tome, a ima da se kupi ubrzano vratilo, cena negde oko 300 evra (ubrzano 27% od fabričkog).

Eto opet se ponavljaju jedna te ista pitanja.Ljudi imate opciju Pretraži forum koja vam može puno pomoći.Nije teško i malo prelistati po temi i pronaći odgovor na neko pitanje.

dacha74 je napisao(la):
novi sam clan foruma. posto sam dugo van srbije nisam u toku dogadjanja.. Interesuje me ako neko zna koliko kosta nova rakovica 65 dv sa kabinom bez subvencija posto ja na to nemam prava..
Ma prijatelju, dobro razmisli pre nego sto kupis...
ima za iste pare da kupis proverenog MFa ili Internacionala ili nekog izuvoza do 85 KS..
ja bih tako uradio da kupujem.. :cao:

Majstori ima li ko kakvu ideju ili možda nacrt za pravljenje prednje grtalice za sneg za rakovicu? Zima stigla, pao sneg a treba iči u zimsku službu.

Hej narode zna li neko nesto o Rakovici 95? Imam IMR kalendar iz 1999. godine i na njemu je slika te Rakovice,ali ne znam da li je se ikada i proizvelo nesto ili je ostala samo slika.Inace mislim da je Rakovicina velika greska sto nije imala ni jedan traktor izmedju R76 i R120-135.Pozdrav.

Jeste ta Rakovica na prodaju,prodaje je clan Dalibor79,pogledati na forumu u oglasima.Ja sam mu maznuo sliku za svoj avatar,posto je traktor ekstra,a i inace volim Rakovicu. :D

Nazad
Vrh