Dimitrije-Dejanic
Novajlija
Interesuje me cemu sluzi ovo crevo i cilindar na koji je povezano
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto ne neki manji traktor za te poslove?A u Rašo ,šalji je na pijac. Moja ovo proleće se jadna naradila pošteno .Od 1 marta đubriva oko 100 kj,voćnjak cc 30 sati rada,300 kj prskalica,150 kj sejačica,sad će na špartanje.Danas prvi kvar puklo crevo od pokazivača pritiska ulja,iscurilo pola litre dok nisam primetio.Dobio jednu šelnu i teraj dalje.
Jel to R 110 ?Interesuje me cemu sluzi ovo crevo i cilindar na koji je povezano
Kako sa manjim da nosim prsklicu 660 l,pneumatsku sejalicu 7 redi...?Rajko ,ne ore,ne sprema ,ne tanjira ima veći traktor za te poslove,malo u transport kad je neka manja parcela u pitanju pa završimo sa jednom prikolicom.Zasto ne neki manji traktor za te poslove?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Jeste, jedan majstor je rekao da je mozda filter pumpe za ulje motoraJel to R 110 ?
Nisam, ovo je sto sam slikao 2007 na sajmu pa sam skoro nasao CD, radim 3D model pa moram znati sta jeFilter ulja motora stoji iza atelnatora uspravno, vidi se na slici...
a to dole ne bi znao sta je, mozda filter od hidraulike
Daj jos neku sliku masine
Skoro si je kupio?
Izvinjavam se što kasno odgovaram. Ne stižem više tako redovno da pratim ovaj forum...Jel ima neko malu rakovicu 47?
Kakva je u radu, s' obzirom da je sve kao na 65 da nije malo preteska za taj motor?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока