IMR - Rakovica

Mene zanimaju bas ovi kao na slici. Nesto mi se mota po glavi da su 40 kg, ali mi se cini da je to mnogo.
Dok sam pisao lucky potvrdio.:ppozdrav: Hvala.
A kako ja ove tegove da namontiram , odnosno ne prednje već one zadnje velike , skinuti su pre 27 godina o_O , pa sam mislio da ih vratim napokon, a nevidim način kako .

Ako je radio 27 god bez njih onda ti i ne trebaju

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Skines tockove, oboris na zemlju zasrafis pa ih vratis..

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Skines tockove, oboris na zemlju zasrafis pa ih vratis..

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Nismo se razumjeli izgleda , ima 6 šarafa što drže felgu, dakle zvijezdu , e oni su kod mene svi iste dužine , a da bi pičvrstio teg moraju 3 da budu makar 15 cm duži , dakle navoj je kraći , ili su brezoni uvrnuti unutra previše , ni sam neznam :rolleyes:

Ako misliš na srednji teg koji se drži sa 3 srafa postoje fabrički brezoni koji su pod jedan kraj matica i zavija se na postojeći šraf(drži felnu)a,pod drugi kraj šraf na koji se natiče teg i preko toga steže ga matica.

Od 1979 imamo fergusone, 2010 je bilo vreme za zamenu, odem na sajam i vidim taj R47, nadjem u bližoj okolini i zamolim čoveka da probam traktor, traktor star 3 meseca čovek seje soju sa olt psk4
Vozio sam ga 3_4h to nije prineti fergusonu, skidam kapu kako nosi teret i za hidro volan ostalo nula,
Kvačilo tvrdo, menjač takodje, hidraulik nikakav!!!
Jednom reči 549 sa hidro volanom je MERCEDES za nju!!!!!!!
Naravno opet smo kupili 539

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Ja ni posle ovoliko godina upotrebe R47 ne uspem uvek da prešaltam, a da ne zakrči. I menjač je jako krut. Kvačilo hvata u jako kratkom hodu pa je teško krenuti nežno...

Da ponovim pitanje: zna li neko gde nabaviti komplet za remont kočione pedale?

Ja sam kupio jedan komplet na vašaru od tipa koji prodaje delove za pneumatiku, dosta ima od Petoletke. Samo obrati pažnju pošto ima dva tipa pedale, pa nisu isti ti setovi za remont. Ako uspem da pronađem viziku poslaću ti broj.

Da, dva tipa postoje. Tako su mi odgovorili iz Petoletke na mail. Onda sam im poslao slike moje pedale i pločice na njoj da vide koji je tip ali nisu mi odgovorili...

Hvala za vizitku!

Pozdrav ljudi, imam rakovicu 65, 2005 godište. Planiram da uzmem prednji utovarač i zanima me gde i kako povezujem dodatni razvodnik sa bar 4-6 hidro izvoda, traktor poseduje standardan sa dva hidro izvoda. Da li preko ovog razvodnika može da radi dvosmerna hidaulika za utovarač ili mora da se menja i ubacuje drugi?

Nazad
Vrh