floyd
Član
Floyd koja je to farba ? Moram i ja moju srediti malo ovog leta.
Bio danas po haubu i pitao za farbu, kaze majstor da je mesao tako da ne znam tacno da ti kazem. Covek je to odokativno pomesao, i nije lose ispalo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Floyd koja je to farba ? Moram i ja moju srediti malo ovog leta.
Ne verujem da je do pumpe...mi kada smo radili 65,menjali i pumpu,pritisak ostao isti...majstori na obradi ostavljaju puno na lezajevima...tu gubi.To jeste dobar pritisak ali i nije... Kada se motor zagreje komplet pritisak će biti još niži,što nije dobro. Po meni,pumpa ulja je ostala stara i zbog nje je pritisak mali.
Da ali kada motor radi u mestu i postigne neku temp nije isto kao i kada ga opteretiš i pokaže istu tu temp. Odnosno razgreje se komplet motor.Temperatura je ta koju vidite. Nikad ne ide kazaljka u zeleno još od kada je bio nov.
Ma da. Tako i mi našu rajku držimo na malo većem gasu ako je slučajno zbog nečeg preznojimo. Kupljena 2005-te i fala Bogu motor nismo ni pipnuli. Ko god da je radio generalku,ala je opravio svaka mu čast!Ne znam,tako radi vec 15 godina i nema problema,kada se dobro ugreje ostavim joj malo rucnog gasa,tada drzi preko 1,oko 1,5...a motor je u ti top stanju...glavno da smo resili j....u hidrauliku,a ovo je najmanji problem...