Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moguće.Ove felne su uvucene max. Ovo su gume 12.4/28fabricke,one na slikama sa sajta rakovice je 65 samo stavljena nalepnica 47.
https://vimeo.com/282039858El imas termostat ? Nekako mi je niska radna temperatura, trebalo bi 80 da bude. Snimi motor kako radi sad
Ja to naso na kupujem prodajem bese negde u svilajnac. Ide na metar pa se secka po potrebiE jel zna neko gde ima da se kupi kedera za stakla za rakovicu 60?
To moze da bude samo spojnicka ako i na leru klepece.Koliko bi stajao remont menjača na r60. Čuje se klepetanje u nekim brzinama kada idem nizbrdo, a i diferencijal po malo bruji.
Ako je u sporim brzinama izrazeno onda bi trebala biti samo spojnicka. 6009 i 6010 lageri idu.Nisam primetio na leru. U sporim brzinama je više uzraženo. Treba sve prekontrolisati. Veći problem mi je naći majstora nego novac za opravku.
Sent from my G630-U20 using Tapatalk