ovako...provereno...3 cm sundjer i deblji skaj-i to izgleda ovako+ obavezno gume pod haubom,okohaube i kabine itd...blaz je napisao(la):jer ima ko kakvu ideju kako smanjit buku u kabini od R65?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovako...provereno...3 cm sundjer i deblji skaj-i to izgleda ovako+ obavezno gume pod haubom,okohaube i kabine itd...blaz je napisao(la):jer ima ko kakvu ideju kako smanjit buku u kabini od R65?
ako razlog nije u uslovima rada (teško izvodjenje operacija ili teranje do maksimuma) razlog može biti u zaprljanom vazdušnom filteru , loše gorivo ( biodizel ili eurodizel), neispravne dizne , loše zatvaranje ventila , PVP u lošem stanju .... itd. ovo su samo neke smernice i šta bi trebalo proveritiblaz je napisao(la):koji bi mogo bit razlog vece potrosnje na R65?
U jeb..... i ovo nisam znao, da treba poluge da su u prorezima Hvala!igor74 je napisao(la):toje problem kod svih rakovica ovih dana cu staviti oprugu ispod servo ventila pa cu vam javiti utiske, sto se tice srafa ja ga okrenem na levo i podignem orudje i onda spustam i okrecem sraf prema gore dok ne dobijem zeljenu brzinu spustanja. kad radim sa povrsimskim orudjima uvek su poluge u prorezimadukej je napisao(la):Koliko vam brzo diže hidraulik na Rakovici? Kod mene na Rakovici 65 je prilično spor, naročito dok se ne ugreje ulje u hidrauliku, a to može da potraje i dok ne uradim nekoliko jutara. To mi posebno smeta kad radim npr. sa setvospremačem, i onda na kraju svakog prohoda moram da stanem dok ona ne podigne hidraulik pa nepotrebno hakam kvačilo a i gubim vreme. Kod IMT-a samo povučem ručicu i setvospremač je odmah gore i samo okrećem na leniji bez zaustavljanja. Inače hidraulik kad digne ne upušta, dok na IMT-u polako spušta ako ugasim traktor.
I još dva pitanja, gde treba da stoji strelica na onom šrafu za izbor rada hidraulika kod rada sa setvospremačem? Ja je okrenem na gore, da li je to dobro? I da li na podiznim polugama koristite rupu ili prorez za rad sa setvospremačem?
igor74 je napisao(la):ako razlog nije u uslovima rada (teško izvodjenje operacija ili teranje do maksimuma) razlog može biti u zaprljanom vazdušnom filteru , loše gorivo ( biodizel ili eurodizel), neispravne dizne , loše zatvaranje ventila , PVP u lošem stanju .... itd. ovo su samo neke smernice i šta bi trebalo proveritiblaz je napisao(la):koji bi mogo bit razlog vece potrosnje na R65?
problem je bio u diznama radila je samo na jednoj.......hvala
april 1990.Kupljena u srecno vreme i izdrzala je 20 god.,bez vecih ulaganja do sada.Sika je napisao(la):odlicno izgleda..
a koje je godiste ako nije tajna??