Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa za te pare može kupiti ceo traktor! Da meni treba, za te pare, ja bih kupio nov materijal pa bih sam izvario kabinu, kupio stakla i kedere, i eto ti kabina! A za ostatak para bih častio sebe i suprugu.....saleso je napisao(la):mislim da tu radi arma iz baca i da joj je cena 2000evra
dugina,radjena po tonu...trazio sam helios,ali bezuspesno...lucky je napisao(la):Stvarno je lepo sredjena
Cije boje si koristio?
ma da, malo cevi i strpljenja i eto...kada treba spustis,(Mda ne kacis po granju i to je to!mica967 je napisao(la):A i nosac za rotaciju je super resenje jel siga sam pravio
srdjane jesi li sam pravio ove drzace za retrovizore ili je to bilo na kabini?srdjan7 je napisao(la):a ovo je moja...malo osvezena...
ma sam onako na vratima se pomerali i smetali mi kada otvorim vrata...jos ovih dana da namontiram velike retrovizore,da budu u razmeri...borko jagodinac je napisao(la):srdjane jesi li sam pravio ove drzace za retrovizore ili je to bilo na kabini?