Mogu takvi da izlaze iz fabrike zato sto niko ne odgovara.Na Clasovima,masejima na sajmu ako je neko obracao paznju postoji odredjeno mesto gde se jedan cika potpisuje. Prokontrolise da li je sve u redu pa tek onda traktor,kombajn..napusta fabriku.On je odgovoran za sve iza njega sto je radjeno.To kod nas nazalost nije slucaj.Motori i menjaci cure zbog lose obrade.Moja Rakovica je 88 god par puta sam menjao dihtung,stavljao silikon izmedju hidraulike i menjaca ispod sedista i ona opet ispusta,Nigde nije naprsle nije kriva ali tako je oduvek bilo.Znaci,losa obrada metala i ako ima dihtung opet ne moze da udihtuje.A da se osvrnemo na nemce.Moj kombajn Claas Corsar je 77 godiste.Ove godine Na kraju sezone mi je riknuo jedan lezaj na izlazu iz menjaca i samo sam skidao poklopac da ga zamenim.Mislite da ima dihtung ili silikon??77 godiste samo metal na metal i spolja ofarban u boju kombajna.Jos 77 god!!!I mi da pricamo o nekoj preciznosti.Dok su nemci ulagali u opremu i masine mi smo ulagali u godisnje odmore u banje,u sportske terene,u hotele..