Nisu jos u toku ove nedelje su rekli da stize rekao sam cekacu jos toliko samo da bude motor kako trebaZar ti jos nisu isporucili drugi motor? Gde oni uopste sklapaju mtore? Mozda u Pekingu, pa cekaju isporuku od kineza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu jos u toku ove nedelje su rekli da stize rekao sam cekacu jos toliko samo da bude motor kako trebaZar ti jos nisu isporucili drugi motor? Gde oni uopste sklapaju mtore? Mozda u Pekingu, pa cekaju isporuku od kineza
Ne znam da li je kinez ali znam da vergla u pm brzo.Kao na kolima planetarni.Cak je ubacen i kineski alnaser sad... Da se ne potrose vise na Iskru!!!
hteli su oni da ga farbaju ali posto su puno muvali i otvatali su motor vec tri puta reko neka ja cu da ga farbam cisto da se uverim da je nov motor jer kad sam bio i video kako je stanje u fabrici lako mogu da uvale stari popravljenMogli su ga bar ofarbati malo,imas nov novcat traktor-a bukvalno si ovako"obelezen"kao sklepotinu neku da vozis...jesu za shodno nasli makar kilu farbe da ostave?
nisu mogli jer samo novi motori su u osnovnoj boji.Remontovani u plavoj.Mogli su ga bar ofarbati malo,imas nov novcat traktor-a bukvalno si ovako"obelezen"kao sklepotinu neku da vozis...jesu za shodno nasli makar kilu farbe da ostave?
Sigurno jer jako je lose farban vec na nekim delovima vidi se osnovna farba.U majku im njihovu, ma nema veze šta je šaren, samo nek sad dobro radi!
Vjerojatno češ za godinu dana morati farbati celi trup traktora!
Ukucali su oni u fabrici isti broj kao na prethodnom motoru danas sam i ofarbao tako da sad nema razlike ko da je tu bio99% ovaj motor nema broj,pogledaj pa ukucaj sam
Ovo je ocigledan primer da drzavna firma IMR koliko god da propada i lose radi misli na svoje kupce i svaki problem resava u garantnom roku.Neka te motor posluzi 100 godina bez generalne a posle moze neko osvezenje