Ajd postavi slike da vidimo kakva je.Ako nekom treba odlična Rakovica 130 ks sa mečkinim motorom i novom kabinom, u odličnom satnju neka se javi pošto bih je prodao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajd postavi slike da vidimo kakva je.Ako nekom treba odlična Rakovica 130 ks sa mečkinim motorom i novom kabinom, u odličnom satnju neka se javi pošto bih je prodao.
Razvodnik,tj ploca vracena sa remonta...po merama iz kataloga sve podeseno,vraceno u celinu...i radi...majevicin kembridz je nosila 2 sata,nije ni jednom podigla,drzi konstantno.u razvodniku je bukvalno sve izmenjano-od servo do blokirajuceg ventila,pa do "crnog razdelnika" koji je 99% pravio problem po mom misljenju...evo i slike,vidi se novi razdelnik,crn-crna mu dusa,koliko mi je samo zivaca potrosio...Jel' misliš na ploču sa ventilima? Meni je majstor rekao da tu ne vredi remont već samo kompletna nova ploča sa ventilima. Možeš li nam kasnije reći koliko je koštao remont te ploče ili koliko je nova? To bih i ja trebao da radim, samo što to odgađam zbog nedostatka sredstava (a traktor mogu da koristim i ovako).
Ne zna koji je pritisak bio jer nisam vozio ja cale je prskao i nije ni krenuo dobro 500m od kuce primetio je da je promenio zvuk i poceo da lupa odmah okrenuo kad je stiao ispred kapije odmah ga ugasio i kad je probao da zavergla nije hteo vise kao da blokirao u nesto,necu da diram ja nista sutra odmah zovem imr rekao sam od prvog dana da ne valja nesto sa motorom ali dzabe oni sve teraju njihovo i eto sad posledice..
Te firme su bile iste kao sto su i sada samo sto su ljudi kratkog pamcenja,da kazem da je skoro cela generacija na forumu jako mlada pa se i ne seca problema sa novim IMT i IMR traktorima jer tad nisu ni bili rodjeni.Ja se relativno secam 1980 i nekih i novih traktora u komsiluku i mnogo popravki,servisa u to vreme ali to se tada nije gledalo,bila su to druga vremena,imalo se i nije se brinulo,a sad svaki kvar na ovu krizu kao so na zivu ranu.IMR i IMT.Kakve su to firme nekad bile. Moja R60 je 1970 kupljena nova,na 9000 sati radjena generalna,sad ima oko 15000 radnih sati i jos uvek sljaka.A ove novije ne mogu da isteraju ni 4000-5000 sati.Vecina se pola raspadne dok dodje do 1000 rc a kamoli vise.
Te firme su bile iste kao sto su i sada samo sto su ljudi kratkog pamcenja,da kazem da je skoro cela generacija na forumu jako mlada pa se i ne seca problema sa novim IMT i IMR traktorima jer tad nisu ni bili rodjeni.Ja se relativno secam 1980 i nekih i novih traktora u komsiluku i mnogo popravki,servisa u to vreme ali to se tada nije gledalo,bila su to druga vremena,imalo se i nije se brinulo,a sad svaki kvar na ovu krizu kao so na zivu ranu.
Eto moj savet za Josifa,nemoj da brines,jeste malo u pocetku nezgodno bez traktora ali svaki kvar IMR ima da ti namesti,tu nema brige,stavice oni nov motor ako treba.Ko je kupio Rakovicu nije se pozalio na servis,sve resavaju.
Pa verovatno ce mu zameniti motor, ali kad su vec toliko cackali i stelovali oko njega i videli da neide, trebali su odmah da ga zamene drugim, a ne posle da muce coveka skoro godinu dana. Kupio NOV traktor, a servis malo malo pa u dvoristuTe firme su bile iste kao sto su i sada samo sto su ljudi kratkog pamcenja,da kazem da je skoro cela generacija na forumu jako mlada pa se i ne seca problema sa novim IMT i IMR traktorima jer tad nisu ni bili rodjeni.Ja se relativno secam 1980 i nekih i novih traktora u komsiluku i mnogo popravki,servisa u to vreme ali to se tada nije gledalo,bila su to druga vremena,imalo se i nije se brinulo,a sad svaki kvar na ovu krizu kao so na zivu ranu.
Eto moj savet za Josifa,nemoj da brines,jeste malo u pocetku nezgodno bez traktora ali svaki kvar IMR ima da ti namesti,tu nema brige,stavice oni nov motor ako treba.Ko je kupio Rakovicu nije se pozalio na servis,sve resavaju.
Sad su rekli u petak dolaze da skidaju motor pa ga nose u fabriku i posle ce da dobijem drugi jer sad trenutno nemaju motore...
Ma samo da ti oni to srede, tj ugrade drugi motor. Bice traktor ko boNbonaSad su rekli u petak dolaze da skidaju motor pa ga nose u fabriku i posle ce da dobijem drugi jer sad trenutno nemaju motore...