Bi Zeleni
Član
Znam za to,isto sam veci ljubitelj motora m34t nego dm34t ali sam mislio da ti imas r65 pa onda kudis 565
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisao orao,napisao sam da sam samo tako cuo..
Kombajner kod tebe ore sa 755 a taj plug je za ferbusona
Тешко могу да сликам са самсунгом од 20 е са 20 допуне,а и слабо се разумем у електронику..А нисам знао да код вас у Товарнику мораш да имаш слику нечега ако имаш мишљење,то ми је ново?Све у свему то су трактори и не разумем поједине који се наљуте као да си им жену споменуо а не трактор..цццц
Nema, rakovica kad povuce:
Pa sa takvom prikolicom je smešno i postavidi sliku i snimak. Svi kao rakovica vuče dobro plug a koji plug 755 i 756 koje većinom kod nas vuku sa 539 i 542 a i rakovicom je ne može veći pa onda je i grehota voziti ako isti poso uradiš sa manjim traktorom sa manje goriva a isti kvalitiet urađenog posla. Imali smo oba tako da znam ono što rakovica uradi isti poso sa istim oruđem uradi i 542 sa manje goriva. Treba iza njega kačiti šta vuče 560 i 565 da se vidi kako se ponaša onda ne ovako svi kače oruđe koji idu na slabiju konjažu i posle kažu ide rakovica samo tako.
Truyo ti ga cepas po gasu nema zezanja
Takodje moja rakovica ore na 1600-1800obrtaja, jedino je u siliranju radila na 1900-2000.