nikola indjija
Član
Ja isto okrecem sa kocnicom i unapred i unazad kada idem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne kazem da i ja isto nisam radio,ali malo-malo,pa bolcna pocne da se cuje na neravnom terenu,pa kupuj novu i srafove od upora...i ursus 160 konja moze da se okrene na kocnici...ako moze,ne znaci da i to tako treba i mora.i jedno pitanje-ima li neko semu hidraulika za R65 sa merama duzina poluga i osovinica unutar kucista,kao i spolja,npr za one dve kocke preko koje reaguje hidraulik?takva jedna sema BEZ MERA postoji u radionickom prirucniku za R65.Ja isto okrecem sa kocnicom i unapred i unazad kada idem
Ne kazem da i ja isto nisam radio,ali malo-malo,pa bolcna pocne da se cuje na neravnom terenu,pa kupuj novu i srafove od upora...i ursus 160 konja moze da se okrene na kocnici...ako moze,ne znaci da i to tako treba i mora.i jedno pitanje-ima li neko semu hidraulika za R65 sa merama duzina poluga i osovinica unutar kucista,kao i spolja,npr za one dve kocke preko koje reaguje hidraulik?takva jedna sema BEZ MERA postoji u radionickom prirucniku za R65.
Pa te mere,imam ja neke,al nisam rad da isprobavam na nesigurno,da proverim ipak...ako mozes okaci sliku,ovde ili na PP...Imam ja, sta te interesuje
Sto je ne okrenes pod kocnicom ?
Nikad nisam ni probao, tj. nikad nisam ni razdvajao kočnice.