Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Idi bre Ciro ti kao da nemas Rakovicu.Cim ima malo tereta u prikolici a,zakacena je preko tog vucnika odmah podize prednjinu!Jedino sa nekom bas ozbiljnom jedosovinkom ce se propinjati sa orginalnom poteznicom... Nikad nisam imao takav teret da me propine prikolica...
Doduse jednosovinku slabo i kacim kad treba nesto teze da se preveze,lakse mi je sa dvoosovinkom a i vise stane i lakse se vozi ....
Idi bre Ciro ti kao da nemas Rakovicu.Cim ima malo tereta u prikolici a,zakacena je preko tog vucnika odmah podize prednjinu!
Homoljac bolje da si kupio automacku poteznicu.
Nemam ni ja veliku jednoosovininku.Ali u vrsaju stavim daske za kukuruz i nosim 3500kg psenice,plus na nju zakacim drugu jednoosovinku bez stranica u koju stane 1600kg psenice.Nemam veliku jednosovinku u nju stane oko 2000kg psenice i retko kad je i kacimo za nesto teze... KAd se ide po 3-4t onda ide dvoosovinka...
Има овде људи који су покуповали нове Раковице, прелистај мало тему уназад па можеш конкретна питања поставити на приватну поруку.nova rakovica 65...nova ima li neko i moze da kaze misljenje i posto je bez subvencija ili imt nov u tom rangu
Je l' ima neko možda da proda ovakvu poteznicu? (Pod poteznicom podrazumevam onaj deo koji se šrafi za traktor, tj. onaj deo gde je na donjem kraju onaj polukrug sa rupama, a ovaj donji (pokretni) deo za koji se kači jednosovinka, kao i onaj gornji gde se kači dvoosovinka, mi ne trebaju.)
Има овде људи који су покуповали нове Раковице, прелистај мало тему уназад па можеш конкретна питања поставити на приватну поруку.
По мом искуству, даста пропуста у изради што сам и очекивао, али и најјефтинији трактор те снаге.
За цену назови неког дилера или најбоље директно фабрику.
ИМТ је скупљи за коју хиљадарку.
Moje misljenje i nova i stara nevrede corav dinar,to je polu traktor,imas a nemas.Sve nedoreceno i nedovrseno.Dobra strana su okretnost i dobra blokada a sve ostale su lose osobine.Hidraulik je vrhunac fabrickog promasaja uz previse lak prednji kraj,lamela se lako zapali,menjac borba coveka i palice,spor kardan,jednom recju Promasaj veka.U srbiji je u masovnoj upotrebi samo zbog niske cene,inace da je cena kao i nekog konkurenta u toj klasi nebi je ni pogledao narod.Ovako narod kupuje ponajvise sto je jeftina i sto je komsija kupio.nova rakovica 65...nova ima li neko i moze da kaze misljenje i posto je bez subvencija ili imt nov u tom rangu
Moje misljenje i nova i stara nevrede corav dinar,to je polu traktor,imas a nemas.Sve nedoreceno i nedovrseno.Dobra strana su okretnost i dobra blokada a sve ostale su lose osobine.Hidraulik je vrhunac fabrickog promasaja uz previse lak prednji kraj,lamela se lako zapali,menjac borba coveka i palice,spor kardan,jednom recju Promasaj veka.U srbiji je u masovnoj upotrebi samo zbog niske cene,inace da je cena kao i nekog konkurenta u toj klasi nebi je ni pogledao narod.Ovako narod kupuje ponajvise sto je jeftina i sto je komsija kupio.
Da kazemo rodio sam se na rakovici i sve sto sam napisao potpisujem a ti reci da nije tako,koristim je i danas od drugara kad moram,vozim sad malog ursusa koji je takodje pun nedostataka ali sudbina je tako htelaDosta ima rakovica u selu ali polako kako ko proda i kupi IMT obicno kaze gde su mi oci bile.Vidim druze da ces reci da je rakovicin hidraulik savrsen ali moje misljenje je da je to sklepan poluhidraulik i sto rece jedan majstor sa youtube niko nece uspeti da napravi hidraulik kao masej ferguson.Koliko si radio sa njom i sa tim hidraulikom baratao pa da tako uporedjujes i pricas?