djordje79
Banned
Ja licno nisam ni video tu lamelu i korpu niti me interesuje covek me pitao i ja hocu da mu pomognem.Pitao me kako se steluje kardanska lamela to je pitanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prvo ide kardanska pa vucna,Kardanska se steluje na ona tri srafa m8 ili 13kljic,zazor treba da bude podjednak nema pravila koliko treba da bude osim kada je sve novo a tada treba oko 1mm ali sve zavisi od drugih okolnosti,ja sam pre par dana stelovao drugi stepen nije tesko,mnogo je lakse nego imt i pristupacnije.Kolege moj starac radi neku rakovicu odnosno korpu i lamelu i kaze mi da je sistem kontra imt-u,da prvo ide kardanska lamela pa vucna dali je tako?I kako se steluje kardanska?
Samo ako naglo pustas kvacilo,a najbolje stavi makar dva tega.Ja prskam sa agromehanikom 660l i rakovicomPlaniram sa rakovicom 65 da nosim rau prskalicu sa buretom od 660 lit. Posto je matori davno skinuo sve tegove da li mislite da cu imati problema sa propinjanjem na relativno ravnim terenima su mi njive, nema nekih velikih nagiba.
Ciro nema potrebe toliko tegova
Nije tema ali stvar ces najlakse da resis ovako,a ovo ce biti i jeftinije od ove cifreMa taj sto se ne skida je takodje skinut, nosila je jedno vreme onu sklopociju za prskanje u redove pa mi je tada dok su tegovi bili skinuti rodjak pokupio tegove. Hahahah Zna li neko da li cu morati da modifikujem puno nosace na rau za vece bure sad je ponavljam 440 a hocu da stavim 660.
Nije tema ali stvar ces najlakse da resis ovako,a ovo ce biti i jeftinije od ove cifre
https://www.polovniautomobili.com/oglas4468886/rau_660l/