borko jagodinac
Član
Evo je Rajka DW sa slika [video=youtube_share;MH0E4GLcReo]http://youtu.be/MH0E4GLcReo[/video]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nuje bun Ciro.Teret moze da ti odigne teg.:Uslikah kako sam sredio prednji vucnik na Rakovici... Sa onim njenim orginalnim nemogu da skidam tegove ai nemogu prikolicu u rikverc prednjinom da teram... Ovako sam vucnik fiksirao za jedan teg... Mozda nekom zatreba...
- - - - - - - - - -
koji je to torpedo u pozadini?Molim za pomoc poznavaoce Rakovice.Na 560 mi je produvao motor i isekao sam gumu tako da oranje moram da zavrsim sa Rakovicom.Problem je sto od kada je kupljena pre osam godina do sada nije isterana iz garaze.Kada sam je upalio hidraulika nije radila ali kada sam zamenio gumice na prednjem dekliju i manzetnu na klipu proradila je mada mi se taj rad i ne svidja.Ali kada sam hteo da zamenim filter vidim da tamo nema nicega.Neko je jednostavno izbacio filter.Dali tu ide neko leziste, kuciste i sta jos da bih mogao da ubacim filter i da li to pstoji kao rezervni deo i gde da trazim?
A Talianu gura po brdima...JA nisam znao kako drugacije da resim to... Jednostavno nje dobro kad stavim recimo 3 tega i zasrafim vucnik za kolevku traktora... Posle ako hocu da skinem jedan teg ili dodam sve treba ponovo plus sa vise ili manje tegova ne odgovaraju srafovi...
Ovako sam resio pre izvesnog vremena i navozao sam se prikolica u rikverc tako i nikad se nije maknuo teg.... Mozda je u tome jer je uvek po ravnom guram prikolice...
Zato sto brzo jede gume na asfaltu i zato sto se strahovito tesko okrece volan(ona koja nema servo).I zato sto su u mnogim slucajevima bespotrebni.Meine zanima zasto pojedini skidaju uopste tegove?
(neki kaze dere Gume vakonko) Tegoci su tacno
izracunati za otrebu i bez njiga jetraktor mlitav i
nema istu tacku ramnotze
- - - - - - - - - -
Ako ima neko da mi ukratko putem privatne poruke
objasni kako danetlm Rakovicu 65 za Oranje.....
Neznm tacno na koju strn apreacim onu ruckicu na
hidrauluki ispod sica