Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meine zanima zasto pojedini skidaju uopste tegove?
(neki kaze dere Gume vakonko) Tegoci su tacno
izracunati za otrebu i bez njiga jetraktor mlitav i
nema istu tacku ramnotze
- - - - - - - - - -
Pitao bi ja tebe druze kad bi radio neki posao koj zahteva mnogo motanja a imas napred sve toegove!!!! Posle jednog dana ces imati upalu misica...
Procitao sam sve sto je napisano u vezi podesavanja hidraulike za oranje.Vidim da ima razlicitih nacina na koje to rade neki clanovi.Uglavnom svi pisu za podesavanje na R-65 i R-76 ali mene interesuje vazi li to i za R-60.Ako nije isto sta mi predlazete da uradim?
To jos nije jasno jer nece ni arapi da pricaju zasto,ali one tamo definitivno nerade,samo stoje i kupe prasinu.Samo da znas kakvi su samo grobovi tovareni i oterani u kontejneru.I posle nisu dobre Rakovice? Pa zasto bas Rakovice da Idu za Egipat, od tolikih traktora?
Nije mi jasno, pa zasto ih onda uzimaju, a ne rade sa njima. Verovatno ih koriste za neki transport ili tako nesto?Ma imaju neke,samo se nevidi dobro.
- - - - - - - - - -
To jos nije jasno jer nece ni arapi da pricaju zasto,ali one tamo definitivno nerade,samo stoje i kupe prasinu.Samo da znas kakvi su samo grobovi tovareni i oterani u kontejneru.