Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas sam resio problem sa iglom i razvodnikom dize poluge dobro,ali kada prebacim ventil na kipu opet nece da kipuje dogod negurnem rukom onaj tockic nazad kod toplinga napred ka traktoru,verovatno treba nesto nastelovati ili na igli ili na sipkama
Dok ne podignes rucku za poluge nema kipovanja ni na jednoj rakovici... Bar ja nisam naisao na takvu...
Moja nema sanse da iskipa dok ne podignem rucku... Ja sa njom kipam tek druga godina do tad nikad nije kipovala...
Razumem borko,ali ti si pomenuo da moze bez podizanja ja to nisam provalio kako...
Ja to prvi put cujem da se tako radi, nego ajd.Jer ima nacina da se nesto ugradi na rakovici da kipuje brzo ka recimo Belarus???? (nemislim na brzinu podizanja prikolice) nego jednostavnost.. Samo ubacim crevo i odmah mogu da kipujem nema nista da pomeram cvakam i tako,ja sam nemogu da iskipam rakovicu pa neznam sta da bude,jedan mora da pritisne poluge na dole dok ja okrenem sraf,posle jedan mora da drzi rucku za kipovanje povucenu napred da uopste mogu da prikljucim crevo!!!!!