Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imam problem na mojoj R60. Rasklimao se se na desnoj strani onaj klin u trupu traktora na koji se natakne donja poluga hidraulike. Drže ga ona tri šarafa M12 (19 ključ). oni mi se stalno otpuštaju, pogotovo u oranju. Jučer poslje oranja dođem kući, ono 1 šaraf se dopola odvrnio. Zategnuo sam ih bas ono pravo, al opet se taj klin klima, pa ne znam jel to nesta puklo. Molim za neki savjet. Hvala unaprijed.
Na klinu nema navoj, on samo prolazi kroz rupu na trupu, i srafovi su tu da ga pricvrste, ali najvise ga drzi to sto je malo duzi i prolazi kroz rupu na trupu, zbog toga ti kazem skioni ga i pregledaj kakav je navoj na trupu i u kakvom je stanju klin
Ja sam napisao da skine cizmu i da ubaci srafove sa maticama, samo ukoliko je navoj los. Lepo sam sve napisaoNemoraš skidati čizmu, nego skini taj klin i navari ga malo i obradi,( ako si vešt sa brusilicom ako ne onda kod strugara)jer ti je rupa gde ulazi klin dobila lufta, moraš nabiti tvrdo stegni šafove i to je to, tako sam ja radio i nemam problema više.
i kupi nove feder podloskeNemoraš skidati čizmu, nego skini taj klin i navari ga malo i obradi,( ako si vešt sa brusilicom ako ne onda kod strugara)jer ti je rupa gde ulazi klin dobila lufta, moraš nabiti tvrdo stegni šafove i to je to, tako sam ja radio i nemam problema više.