Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pase na IMT 540,542,549.Cena medjuploce je 8000 din,pumpa je oko 15000 a kandza kompresora je oko 2000 din.Ili jeftinija varijanta kao sto sam ja ugradio na 540.
Na klasican zupcanik kompresora se izbuse tri rupe M6 i napravi se redukcija koja se zavrne na zupcanik na kojoj je ubacen i zavarena mala caura sa zupcima koja ima da se kupi kod rusa bas za tu pumpu i kosta 5 eura.Posle se iseku dve ploce od 12mm koje se spoje na koje se srafi pumpa.Samo se pumpa ugura i osovina udje u te nutove.Nije tesko samo malo truda i rada i da se razumes u materiju.Cena sa sve novom pumpom izadje oko 50 eura.Kako se uzupči ona tvoja pumpa od Belarusa?
tacno tako.moja r60 sa kabinom i tegovima ima 2540kg merio sam je bez tegova zadnjih i prednjih ima 2300 kgПре неки дан сам се стварно изненадио када сам истарирао Раковицу и једну приколицу на 4600kg а знао сам да је приколица негде око 1600kg. Морао сам отићи на вагу празан и измерити сам трактор. Са скоро пуним резервоаром 2960kg а скинуо сам један тег од напред. Значи да Р65ДВ са фабричком кабином и пуним резервоаром има 3 тоне равно, када се испоручи из фабрике. С обзииром да је стара 60-ца имала 2200kg ово ме је мало изненадило. То свакако побољшава њен учинак у тешким пословима.