IMR - Rakovica

Ima drugacije felne i napred,kao na 47-ci,samo sto su 19-ke.Daleko su bolja varijanta od standardnih koje se proizvode,mnogo mi je lakse da ih skinem.

I ja mislim da se to ne isplati jer treba novi brezoni pa tegovi da se kupe i tesko da bi se osetila neka razlika.. Jos kad se setim koliko sam dao para.. :haha:

Da li bi moglo da se kupi iz IMR-a samo delovi za servo volan za Rakovicu 65??? Znaci hteo bi sve da bude orginal i bez budzenja i dal neko zna koliko bi to kostalo i sta sve treba da se kupi,znam da je bilo mnogo puta reci o ovome ali me zanimaju samo fabricni delovi bez budzenja kao sto je na primer servo pumpa odMercedesa i slicno... Da li neko zna???

Koliko se secam cena je 1500 eura,sve komplet sa drugom pumpom-tandemkom.

Sinisa,koliko li je tezak jedan od ova dva dupla tega na ovoj mojoj na slici.:sta:

Da bi stavio duple tegove treba ti još 6 brezona onih što sa jedne strane imaju spoljni a sa druge unutrašnji navoj. Skineš matice i zavrneš brezone namestiš teg i vratiš matice. Evo slika slikano kod drugara.

Rakovica se i ovako djipa napred kao luda,a tek kad se oteza pozadi ima da ide uvis jos lakse.

Mirko ne znam nisam bildovo sa takvima.... Ma vodu u z. točkove i da vidiš veselja! Ili će spaliti lamelu ili će isčupati poteznicu-vuču ili će se prevrnuti ili će izvući teret. :)

Poslednja izmena:
Kakva voda:osmeh:,u brdu se rajka dize kao luda,samo prednje noge uvis:haha:Lamela bi bila planula kao licna

@ddreagan jer ti kazaljka za temperaturu uvek pokazuje 70 stepeni?? Ja kad sam je kupio stajala je na 80 ,na koliko i treba i posle nekis 80 rs pokazuje npr 60 ,a kad radim nesto teze o nda pokazuje 70. Ja sam mislio da termostat n zatvvara.ali ovi iz servisa gledali i kazu da je do termostata sve ok ali da pokazivac temperature ne valja.
70 stepeni pokazuje kad je prednja maska zatvorena novinom,inace oko 60 stepeni pokazuje.Ja mislim da je kod mene termostat neispravan jer kad je na satu 60 stepeni bukvalno na bloku moze ruka da se drzi.

- - - - - - - - - -

ove kazaljkice stoje bas pravo jedino ih kvari ona krajnja desno nesto se zalepila za 0 il mi se to cini:ppozdrav:
Ne cini ti se dobro vidis ali jos uvek na slici ne gori lampica od rezerve tako da nije kriticno.Inace na oko 10ak litara pali lamoicu za rezervu.

[h=3]sve su lijepo pojasnili ali serijska oprema je nevjerovatno interesantna..........
R-47[/h][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD] [/TD]
[TD][TABLE="width: 235"]
[TR]
[TD="class: naslov"]DIMENZIJE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="width: 229, align: left"]
[TR]
[TD]
Ukupna dužina​
[/TD]
[TD]*3315 mm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Širina zadnjih guma​
[/TD]
[TD]*1800 mm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Visina (od krova kabine do tla)​
[/TD]
[TD]*2700 mm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Klirens​
[/TD]
[TD]*450 mm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Težina traktora​
[/TD]
[TD]*2500 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: naslov"]SERIJSKA OPREMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zadnji blatobrani, nožna komanda gasa, ručica parkirne kočnice, vertikalni izduvni lonac, kutija za alat, sedište, traktometar sa brojačem časova rada, manometar za ulje, termometar za rashladnu tečnost, indikator za kontakt, indikator uključenosti svetla, indikator zaprljanosti filtera za vazduh.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: naslov"]OPREMA PO ZAHTEVU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kabina sa elastičnim oslanjanjem sa uredjajem za grejanje i ventilaciju, platforma, nadstrešnica, mehanizam za oslanjanje oruda u tri tačke sa automatskom kukom, dopunska hidraulična pumpa, dopunski razvodnik sa 4 priključka za ulje, horizontalni izduvni lonac, P.T.O. sa 750/540 o/min ili 1000/540 o/min.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Nisam siguran koliko je od dodatne opreme zaist amoguce dobiti... A serijska oprema je komedija,ali nije to samo kod njih i kod nekog zapadnog traktora stoji da je serijska oprema retrovizori i sl. Jedino ima odlican odnos mase po kw.a ko je tacno da ima 2500kg ,to onda izadje 72.5 kg/kw.

Seriska oprema je ludilo... :haha: :haha: :haha: :haha: ne bi me cudilo da ta seriska oprema jos malo bude "dodatna" oprema... Kao na primer moras da doplatis za "izduvni lonac"... :haha:

Meni nije jasno sta jos ocekujete uz nov traktor,uz rakovicu se dobija sve sto je potrebno jednom traktoru,nije to auto(klima,koza,el.podizaci,grejaci sedista),nerazumem sta treba jos:sta:

Nazad
Vrh