IMR - Rakovica

Danas joj prvi radni dan.
fotografija08371.jpg

fotografija08381.jpg

fotografija08401.jpg

fotografija08451.jpg

Zasto si kupio novu Rakovici kad je grobina i kad su je sklopile pijandure??Sto lepo nisi kupio neki drugi strani trktor za tih imaginarnih 13000 eura.
Kasno sam provalio :)

- - - - - - - - - -

Ma kakvi crn podsticaji to su rupe bez dna,fabrike pune neradnikA i pijanaca. Bolje i da je prodaju FIAT-u pa da daju neke subvencije za kupovinu traktora,belarus je slican nasim imt i imr,100x je dokazano da su drzavne fabrike leglo nerada i nemara.

+1 ! Delimo mišljenje

Onda ok, ja sam na mog landina napravio nosač i stavljam tegove od 65-tice, nemam onaj prvi teg što se šafi na kolevku, pa sam improvizovao.

aha,sad sam shvatio sta si uradio,ti si zasekao taj nosac da mozes ove tegove da zakacis,tj prvi samo,jel tako ? e toga se nisam setio,vidis nije ni to lose

@ddreagan jer ti kazaljka za temperaturu uvek pokazuje 70 stepeni?? Ja kad sam je kupio stajala je na 80 ,na koliko i treba i posle nekis 80 rs pokazuje npr 60 ,a kad radim nesto teze o nda pokazuje 70. Ja sam mislio da termostat n zatvvara.ali ovi iz servisa gledali i kazu da je do termostata sve ok ali da pokazivac temperature ne valja.

vukao sam i ja sa 47 sto nebi trebalo pa sam iscupao ceo vucnik iz trupa to im je lose reseno na one srafove

- - - - - - - - - -

moze ona dobro da potegne

Ko dosta radi teske poslove sa rajkom obavezno iscupa ceo vucnik iz trupa,posle poblem kad se prodaje,nece rajku arapi:osmeh:

Danas na otpadu,cela kolevka od rakovice 60,tegovi na zadnjim tockovima,prednji trap,go trup,trube...Odmah smo natovarili i lansirali kod drugara,treba za arape za napakivanja.Sta sve ljudi bacaju.

Danas na otpadu,cela kolevka od rakovice 60,tegovi na zadnjim tockovima,prednji trap,go trup,trube...Odmah smo natovarili i lansirali kod drugara,treba za arape za napakivanja.Sta sve ljudi bacaju.

Mirko koliko bi kostali zadnji tegovi kad se tako naleti na njih za Rakovicu 65??? I jer moze da se stave dva para mozda??? Jer to neko uradio to bi joj dodatno pomoglo u oranju???

Dva para moze ali ti trebaju duzi brezoni,cena po otpadima kad se naleti je masa puta 50 dinara kilo,tako se placa kada se kupuje,tako je na svim otpadima.

Jao da mora da se urade oni duzi brezoni ima tu poprilicno posla.... Mozda se ne isplati ulozeno - dobijeno... Mozda slaba vajda od dva para tih tegova... Ima li mozda to neko??? I koliko meri jedan zadnji teg na Rakovici???

Koliko je tezak neznam,danas to je tovareno je kupljeno sve dzumle:osmeh:djuture:osmeh:

- - - - - - - - - -

Imam slike samo treba naci,u garazi mi malo tesno pa je slika od napred,ali vidi se teg na tocku,ustvari dupli teg.Mrsko mi sad da idem u garazu da slikam,ako ti treba slika,slikacu sutra.
nn38jk.jpg

Sta mislis Mirko vredili se muciti oko toga???? Jer ce da se dobije nesto na vuci ili nista posebno... Planiram te duple tegove da stavim na Belarusa kad budem tanjirao,a mislio sam ako naidjem na neke jeftine za Rakovicu sto da ne.. :osmeh:

- - - - - - - - - -

A to je sa novije Rakovice one bese imaju fabricki dva para tegova??? :sta:

Vidim da ova rakovica ima i drugacije prednje felne... Znaci nista posebno se ne dobija kao sto sam i mislio...

Ciro njoj bi trebalo bar jos pola tona mase. I ja sam razmisljao to da uradim ali ne verujem da bi imalo nekog efekta a treba tu malo vise para i vremena,tako da se to ne isplati.

Nazad
Vrh