Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kasno sam provalioZasto si kupio novu Rakovici kad je grobina i kad su je sklopile pijandure??Sto lepo nisi kupio neki drugi strani trktor za tih imaginarnih 13000 eura.
Ma kakvi crn podsticaji to su rupe bez dna,fabrike pune neradnikA i pijanaca. Bolje i da je prodaju FIAT-u pa da daju neke subvencije za kupovinu traktora,belarus je slican nasim imt i imr,100x je dokazano da su drzavne fabrike leglo nerada i nemara.
Onda ok, ja sam na mog landina napravio nosač i stavljam tegove od 65-tice, nemam onaj prvi teg što se šafi na kolevku, pa sam improvizovao.
moze li neke slika da vidim kako to izgleda ? ili ako vec ima negdeNisam sekao nego sam napravio novi nosač i na njega kačim tegove.
Danas na otpadu,cela kolevka od rakovice 60,tegovi na zadnjim tockovima,prednji trap,go trup,trube...Odmah smo natovarili i lansirali kod drugara,treba za arape za napakivanja.Sta sve ljudi bacaju.