Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
15 000???pa jel ubacuju zlatne ventile u nju?ja sam menjao dva radna ventila i zamenio sve gimice,bolje je,ali i dalje hoce ponekad da "cupne"tj podigne poluge posto popuste malo...a zanimljivo kada traktor je ugasen,preko cele noci ne popusti ni milimetra sa zakacenom masinom...Ja ih zvao da pitam da mi poprave orbitrol,kazu kupi drugi a taj baci,cim propusta i levo i desno tu popravke nema,kazu samo ce ti neko uzeti pare bezveze ali orbitrol pogotovo mator kao moj za koji nema delova se ne popravlja,baca se.Posteno sa njihove strane,iznenadio sam se na savetima.
Mislim da su uzimali oko 15000 za poravku ploce hidraulika za rajku,ili sam ja to nesto pobrljao u glavi
Kako svi razmisljate,samo da je daju,a zasto,i neznate kako IMR posluje,rastura se od posla kao u srecna vremena,izvoz za afriku cveta,radi se nesto,100% domaci proizvod od srafa do bloka.To nekom treba da unovci i sve zezne.I sta ce posle Fiat da proizvodi u toj fabrici,svoj traktor koji ce seljak iz centralne srbije znas kad da kupi za 8700 eura koliko sad kosta 65-ca.Koji fijat ima za te pare.
I jos nesto gde na Fijat autu koji je sklopljen u Kragujevcu(ne proizveden)pise Made in Serbia.Srbija se nigde ne spominje,pa fiat nije kupio Zastavu u kompletu,samo liniju za sklapanje auta,a sta je sa DMB-om,21 oktobrom i ostalima,za njih ste zaboravili.Kao Zastavi je svanulo ali zato je ostalim smrklo i veoma veliki broj radnika je zavrsio na ulici.
I jos nesto IMR trenutno nema dugovanja,sve placeno,nikom zivom,ni kooperantima neduguju ni dinar,unapred placaju nabavke,ostalo je da se regulisu jos neke plate iz 1998 i sve je cisto 100%,posluju sa dobrom zaradom.
Vlado nisi bio u IMR-u pa tako i pricas a vidim da i ostatak srbije bi sve rasprodalo samo da im se pruzi sansa.Kvalitet rakovice sad i pre 30 godina je isti,samo sto se 1985 godine uopste nije obracala paznjadali ti nesto fali na traktoru.Sad kad pricam sa starijim ljudima koji su kupovali novu Rajku,svaki je imao neku zamerku u startu i problem ali je na to zaboravio pa sad kao pricaju o nekvalitetu.Srbin je kratkog pamcenja,to ne zaboravi.Drugo,u moj kraj je stiglo jako puno novih Rakovica,da kazem svaka druga kuca je ima i svi su zadovoljni sa novim,garancija je dobra i uredna,na vreme.Koji ce seljak da kupi novog Fijata,bas bi voleo da vidim??U Srbiji 10-20%,ali zato zastarelu Rajku svi.Srbinu to i treba,traktor za nase uslove rada.Ja prvi nebi kupio traktor savremeniji od starog IMT-a ili IMR-a.Za mene i moje potrebe od par hektara je sasvim dovoljna takva masina.Stace mi klima i ostala cuda na traktoru.Mirko ,taj traktor se nije menjao u zadnjih 40 god,sve sto se ugradjivalo tad,ugradjuje se i sad.Sami sti je sad kvalitet losiji. Malo je ipak neumesno porediti fiat i imr . Fiat jeste skuplji ali je neuporedivo bolji ikvalitetniji traktor,koji bi uz neku subvenciju ipak bio dostizan za kupovinu. Ako hoces slikacu ti ja mog punta sutra na njemu pise Made in Serbia. Ne znam koliko si upoznat ali u kragujevcu posluju fiatovi kooperanti tipa manjeti marelo,johnson control,promo magneto,HTL... Pitanje je kolice imr jos moci da izdrzi sa toliko zastarelim traktorima. A da vlada javasluk u fabrici ,i to stoji. Kad kupis traktor molis boga da ga ne isfusere,ja sam za moju rakovicu dao 13 000e i kad je cekas pojedes se razmisljajuci da li ce on da sve sklopi ili ce nesto da zezne. I tako ej isto stanje bilo u zastavi dok nije dosao fiat,sad se ipak nesto radi,izvozi...
Traktor me je na kraju sa novom kabinom izasao 15 000e,a razlog sto smo je kupili je subvenija i povoljan kredit. Inace kad se doda pdv na tu cenu i cinjenica da je traktor poskupeo sasvim je jasno da on ne vredi te pare.Zasto si kupio novu Rakovici kad je grobina i kad su je sklopile pijandure??Sto lepo nisi kupio neki drugi strani trktor za tih imaginarnih 13000 eura.
E vala si mu rekao svaka ti je na mestu meni je bilo doslo da odem do Grabovca izvinjavam se (Beograda-Obrenovca)i da ga pitam licno sta je to marsej ili fend ili jon promenio na motoru zadnjih 50 godina sem 20kg elektronike koja kosta kao 3 rakoviceBezveze da ne tupimo sam po forumu,posto imam nekog u IMR-u znam kako je tamo i sta se desava bolje od svakog clana ovog foruma.Batalite te zanimljive price.Svima nevalja Rakovica a svi je kupuju.A jel znas zasto je svi kupe,zato sto traktor od 76 konja sa Karero prednjom vucom nedaje niko za 13000 eura bez para.
I jos nesto,sramota je sto vecina forumasa misli da sitni poljoprivredni proizvodjaci u svetu poljoprivrede nisu bitni i da treba da oru njivu sa volovima.