IMR - Rakovica

Treba da ima 4 kuglice. Dve za birače brzina i stavljaju se odozgo,jedna za izmedju ta dva birača jer ako je nema može da ti "uhvati" dve brzine. I jedna za birač sporohodnih i brzohodnih. E sad ako niko nije rastavljao menjač onda je ta kugla unutra. A to možeš ustanoviti tako što ćeš ga ubaciti u bilo koju brzinu i onda probaj drugim biračem takodje ubaciti u neku brzinu. Ako "primi" samo jedan birač onda je ok. Ako možeš oba da skrkaš onda kugle nema......

540 ali na manjim obrtajima od rakovice. Rakovica 2000 za 540. Landin ne znam tačno ali jedno 1600-1700 za 540.

Landina ima 540 obrtaja kardana pri 1750 obrtaja motora.Mana ovog brzog kardana,kao i svih kardana sa ovakvim sistemom je u tome sto ako je brzi onda gubi na snazi,zato su na svim traktorima ugradjivani spori kardani koji imaju 540 obrtaja pri oko 2000 obrtaja motora.Jedino IMT nema tih problema sa kardanom,ima i brzinu i snagu na izlazu.

Ns sajam rakovica 47 cena 807930+pdv samo nisam siguran da li je to osnovna ili subvencionisana cena
slika537.jpg

7300eura,to je subvencionisana cena.Samo da ima precizniji hidraulik sutra bi bila u mom dvoristu.Vozio sam je,ferdza je za nju nula a skuplji je.Jedino hidraulik nije za osetljive radove::samo bes::

majstori jos jedno pitanje,jeste da sam nov na forumu i nisam se registrovao da bih dobijao samo korisne informacije ali sad smo resili ovaj landini sredjivati pa moram pitati,a bicu ja i dalje ovde nebrinite,ja sam se jos prosle godine registrovao al se nisam mogao predstaviti u temi pa ujedno nisam ni mogao pisati po forumu,tako da sam morao ponovo

nisam mogao naci onaj lezaj za kardansko vratilo,ali sutra stize,pa sam zaboravio ona spoljna kosuljica sto se odvaja ide ka unutra koliko se secam ? i koje ulje u hidrauliku ide u njega,hidraulicno i koje ? ili 80/90 ?

majstori jos jedno pitanje,jeste da sam nov na forumu i nisam se registrovao da bih dobijao samo korisne informacije ali sad smo resili ovaj landini sredjivati pa moram pitati,a bicu ja i dalje ovde nebrinite,ja sam se jos prosle godine registrovao al se nisam mogao predstaviti u temi pa ujedno nisam ni mogao pisati po forumu,tako da sam morao ponovo

nisam mogao naci onaj lezaj za kardansko vratilo,ali sutra stize,pa sam zaboravio ona spoljna kosuljica sto se odvaja ide ka unutra koliko se secam ? i koje ulje u hidrauliku ide u njega,hidraulicno i koje ? ili 80/90 ?
Ulje ide hidraulicno HD 68

pa sam zaboravio ona spoljna kosuljica sto se odvaja ide ka unutra koliko se secam ? i koje ulje u hidrauliku ide u njega,hidraulicno i koje ? ili 80/90 ?
Spoljna košuljica-otvor prema menjaču. Tj tako je postaviš da kad skidaš ploču spoljna ide sa pločom a unutrašnja ostaje na osovini sa kuglicama. Pardon rolnama-valjcima.

Skuplji ti je transport do tebe nego sto vredi.Ovo je kod Vlade Kita u Macvi.Vredi oko 600 eura,ovo je IMR orginales kabina.

Ja sam je kupio juce i bas sam je platio 600 samo sto mi reko da mu dam moja krila od rakovice.Ja nisam ni planirao da je kupim,nego sam uzeo adapter za kukuruz,pa reko aj i ovo.Mesto se zove Uzvece,kod S.Mitrovice a vlasnik Sasa.

i ja sam ga zvao jedna je bila 650 druga 750 al nikad da odem,treba mi za landina. juce sam ga zvao da mi izmeri dimenzije al se nije javio ,dal bi je mogao u kombi staviti,ako ne onda moram auto prikolicom,a panduri kad vide prikolicu nemos ih promasiti. znaci jedna je prodata ? usput jel zna neko visinu i sirinu sa blatobranima

i ja sam ga zvao jedna je bila 650 druga 750 al nikad da odem,treba mi za landina. juce sam ga zvao da mi izmeri dimenzije al se nije javio ,dal bi je mogao u kombi staviti,ako ne onda moram auto prikolicom,a panduri kad vide prikolicu nemos ih promasiti. znaci jedna je prodata ? usput jel zna neko visinu i sirinu sa blatobranima
Druze ima dve ovakve,jednu sam ja uzeo,a jedna je ostala maltene indenticna samo je imala manje farove,dimenzije nisam merio al ne verujem da moze da stane u kombi.

Ko radi remont ploce hidraulika za IMR?nova JE 30 000+,a samo glavni ventil pravi zbrku,ostala dva ventila su zamenjena.

Nazad
Vrh