Ja ne tvrdim da je diferencijal ali kazem da se tako cini. Necu sigurno da rasklapam traktor zbog toga jer je od prvog dana tako.
Neko je pitao kakva je R47. Kao ideja je dobra, okretna, lako se vozi. Ali kvalitet izrade je nula. Pa ja sam, ljudi moji, na dvadesetak radnih sati delio traktor na pola zbog zadnjeg semeringa radilice. Pa se ispostavilo da nije to, nego jos gore. Neki dihtung zbog koga mora motor da se vadi iz kartera, a to povlaci skidanje prednjeg mosta. Znaci nov traktor u param parcad. Od garancije nista, jer je bila 6 meseci, a traktor je kupljen jeseni na kraju sezone i prespavao je garanciju. Da ne pominjem vise farbu koja se ljusti, krila koja stalno pucaju, prednje felne koje bacaju... Nekakvo sediste koje je iskliznulo iz onih sina za podesavanje i palo nazad, a umalo i ja sa njim. Mnogo, mnogo, mnogo losa izrada.
Da, zaboravio sam prednje gume marke Rekord koje su toliko tanke da se svakog dana cepaju na najmanji trn. Bog da pozivi ove ruse i njihove gume od 3 000din sa kojim sam zaboravio na krpljenje
E, jos i ovo. Nisu mi bile ugradjene duple opruge na ventilima, pa su ventili izgoreli, pa je i motor otvaran. Plovak koji meri gorivo nisam ni dobio sa traktorom, nego mi ga je kasnije izvesni Rasa iz IMR servisa prodao ispod ruke za 20e...
Dokumentujem odmah, da se ne pomisli da nesto imam protiv IMR-a