IMR - Rakovica

Jel misliš će R65 bolje nositi rasipač od 1000l od R47 ?
Puno je to para.

- - - - - - - - - -

http://www.imr-rakovica.com/imr-traktori-r47super.html
http://www.imr-rakovica.com/imr-traktori-r65super.html
Obrati pažnju na hidrauliku i na težinu traktora.
Nisam baš osoba koja se razume u mašine ali ovako po podacima skoro su isti.Razlika u težini 100 kg a hidraulika ista.
Pa u principu to su isti traktori! Samo sto 47 ima motor od imt 549 i ima gume 12 umesto 14 i nema tegove na zadnjim tockovima i nema napred toliko tegova sto meni je potrebno i malo jaci motor!

Pa i meni se cini da je malo jaka cena a pristao je na zamenu i da mu doplatim jos 1500 evra sto nisam hteo ni da cujem rekao sam mu da mu dam imt 539 89' god bez kabine i rakovicu 47 2008 god. 500 sati za nju i da mu doplatim 500 evra kao malo je pa ostalo je da se cujemo sutra uvece da razmisli!
Za tih 1500evra..... Nisam siguran ali možda možeš tvoju 47-icu prepraviti na 60ku ili još bolje na 76 icu i ostaju ti oba traktora u vlasništvu. Btw mislim da je to previše..... Dva traktora za jedan + 1500 kila evra.... Moje mišljenje je da je puno.

Pa puno i jeste odustao sam od toga posto on nece 500 evra da prihvati kao malo mu je tako da nismo se dogovorili!

Najbolje da mu prepises jedno 3 hektara zemlje pride.
Taj nije normalan,da das 47-cu(izvanredan traktor)i jos bolji 539 za 65-cu,a doplatu necu ni spominjati.To je ravno katastrofi:sjasi:

Ma to je preprodavac pa sigurno da hoce covek da zaradi,za te pare koliko mi on racunao traktore mogao sam ih prodati prvom komsiji ipak je preterao!

ljdi da li neko zna oce li biti subvencija za kupovinu novih traktora i u 2013 godini.razmisljao sam o r65 dv...cini mi se da se dobije najvise za toliko para...

По последњој изјави Голубовића коју сам чуо на саветовању у Новом Саду рекао бих да ће бити. Није још ништа званично али се планира 30% повраћаја, до 45% ваљда за неразвијена подручја. Да ли за све нове машине или одређено такође се не знам. Сачекајмо још мало па ћемо видети.

znaci tek kad odplatis kredit dobijes nazad nesto love? i recite mi koje su razlike izmedju super i standard modela.super mi je lepsi ali i nesto skuplji.da li su u pitanju neke gluposti ili ima nekakvih poboljsanja?

Колико ја знам никакве разлике сем хаубе и инструмент табле. Није та разлика тако безначајна, код старих се за сваки посао на мотору па код неких чак и за замену осигурача мора да се диже хауба а да би се хауба дигла мора и кабина. Код супер модела хауба се диже мислим ка напред, много једноставније.
Код кредита је ваљда тако да чим ти одобре од стране банке и уплате новац продавцу, исто је као и да си га на кеш купио, носиш папире за повраћај у министарство и чекаш.

Povracaj bi trebalo da dobijes ubrzo po predavanju potrebne dokumentacije.Ali,DOBRO pazi kad budes dostavljao dokumentaciju,jer zbog najmanje sitnice mozes biti odbijen.Ja,npr.,nisam dobio povracaj jer na profakturi nije pisao rok vazenja valute. ::jako_besan:: :udri:
Odbijali su i one koji nisu dostavili fotokopiju licne karte.Pricam o 2010.godini

Pozdrav kolege forumaši. evo ja sam novi ovdje. Imam rakovicu 60 i jedan problem. Vidim da mi je lijeva zadnja felga masna iznutra od ulja, i to nakon što sam nadolio ulja u bočni reduktor. Na desnoj strani je sve uredu. Molio bih pomoć ako netko zna u čemu je problem.

Pozdrav kolege forumaši. evo ja sam novi ovdje. Imam rakovicu 60 i jedan problem. Vidim da mi je lijeva zadnja felga masna iznutra od ulja, i to nakon što sam nadolio ulja u bočni reduktor. Na desnoj strani je sve uredu. Molio bih pomoć ako netko zna u čemu je problem.
Otisao ti semering u reduktoru.Najverovatnije od starosti.

Kao sto kazu nase kolege otisao ti je semering.. (nije tesko da se zameni samo treba dobra ledja za dizanje) I sto kaze kolega "Pocerina" ako ti sad curi posle dolivanja ulja velovatno pre toga nisi imao dovoljno ulja.. :ppozdrav:

e onda bi to trebalo zamjenit, samo što ja to nisam radio nikad, pa ako mi neko može ukratko napisat postupak.

Nazad
Vrh