Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene najvise zanima prednja vuca kako se pokazala jer kod mene u selo nema ni jedna rakovica sa prednjom vucom...Koliko je bila rakovica kad si je kupio? sad je oko 17.000 sa prednjom vucom malo je jaka cena ako bude opet subvencionisanja onda je dobro...Ja sam za sada zadovoljan sa njom,ima oko 150 sati... Bilo je nekih sitnica ,ali to sve resis ocas posla na pocetku i posle je sve ok . Ja sam merio rakovicu sa prikolicom jednoosovinkom i imale su nesto preko 3 900 kg. tako da ima 3 tone.
Pokazala je se odlicno... U pitanju je carraro ( italija ) prednji most... Ima fantastican ajnslang ,kao da nemsa prednju vucu ... I mnogo znaci ... kad sam je ja uzimao cena je bila (bez kabine) 13 000 eMene najvise zanima prednja vuca kako se pokazala jer kod mene u selo nema ni jedna rakovica sa prednjom vucom...Koliko je bila rakovica kad si je kupio? sad je oko 17.000 sa prednjom vucom malo je jaka cena ako bude opet subvencionisanja onda je dobro...
Ja je imam. Proizvodnja "SOKO". 90-o godište. Funkcioniše perfektno.Mene najvise zanima prednja vuca kako se pokazala jer kod mene u selo nema ni jedna rakovica sa prednjom vucom...Koliko je bila rakovica kad si je kupio? sad je oko 17.000 sa prednjom vucom malo je jaka cena ako bude opet subvencionisanja onda je dobro...
Danas bio sa covekom ima rakovicu 60 i namestio joj je dve brzine kardana 720 i 540 o brzine se menjaju na rucici
Menja se ono kućište pozadi sa drugim,novim kućištem koje ima dve brzine. Jedino što ja mislim da su obrtaji od 1000 i 540.... ali nisam 100 % siguran. Mislim da Cveja Po ili Borko jagodinac znaju više o tom kućištu. Mada i ne moraju biti ista kućišta u pitanju,možda je taj napravio neko svoje kućište-home made.