IMR - Rakovica

Skini postojeće matice, zavrni 3 brezona , okači teg stegni ga maticama i vozi dalje.

- - - - - - - - - -

Zamolio bi forumaše ko ima hidraulični volan na rakovici da mi izmeri prečnik klipa, prečnik klipnjače i dužinu klipnjače. Hvala.
Ako dobro razumem trebalo bi otvoriti cilindar i sve to izmeriti.

Nemora da se otvara cilindar nego se namota volan u desnu stranu da klip izađe i onda se izmeri dužina klipnjače.
U tom slučaju sutra skidam mere i šaljem.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Pošto u temi hidraulika nisam ništa slično pronašao, pitanje je da li je neko pokušao kod R65 da razdvoji hidrauliku poluga i kipovanja i na koji način. Može eventualno i neka fotografija.

Uff ovo mi se bas svidja na ovoj rakovici na slici sa dve poteznice za vucu obicne prikolice i dvo osovinke.. Steta sto to moja nema....

Dobro kontas , ovako nesto je napravio moj surak. Moze da se skine sto se vidi i po srafovima sa strane kako su im obijene ivice od skidanja i namestanja.

Ipak nema nista bez skidanja... Ja kacim na donju poteznicu sve dvo osovinke prikolice i nemam problema... Jeste da ruda stoji ukoso ali mi ne smeta po ravnici ih vucem... Isto tako i sa 820... :ppozdrav:

Moze li se one biksne na trapu zameniti na licu mesta samo da skinem bolcnu i izvucem trap sa tockovima ili moram da odvajam prednji trap od motora??? Sta vi mislite kako mi je lakse da uradim..???
Za koji dan bi trebalo da pocnemo sa radovima na mojoj Rajki.. :bravo:

jH90P.jpg

Pitanje za sve koji su skoro(u zadnjih godinu dana)kupovali Rakovice,gde su kupovali i ako neko zna sto je kod Corica skuplja za oko 1500e nego u Agroridu?Konkretno 65ica sa kabinom i servom.

Poskupele su drastično,mene u petak zvao prijatelj iz NS preko koga sam uzeo novu i rekao mi cenu,ja kad sam čuo nisam mogao da verujem.Sada je 1639000,00 dinara-preterano skupo

Ja sam uzeo na ubu,e sad razlika je verovatno sto mozda agrorid ima na lageru dok je jos bila stara cena ,a svi ostali porucuju iz fabrike kad kupujes pa ide po novoj ceni

Nazad
Vrh