IMR - Rakovica

Kvacilo kardansko dosta duboko hvata na papucici...da li je neko radio podesavanje zabica kroz prozorce sa strane,ili najbolje na pola traktor? nije strasno nista,ali mora se dosta dublje pritisnuti od prvog stepena.sta predlazete?

Moze li se one biksne na trapu zameniti na licu mesta samo da skinem bolcnu i izvucem trap sa tockovima ili moram da odvajam prednji trap od motora??? Sta vi mislite kako mi je lakse da uradim..???
Za koji dan bi trebalo da pocnemo sa radovima na mojoj Rajki.. :bravo:

jH90P.jpg

Ima li pomoci za moj problem???? :bravo:

80% sam siguran da ne možeš da izbiješ bolcnu iz kolevke bez skidanja trapa jer moraš da imaš odakle da je udaraš i da imaš gde da izađe a mislim da to ne možeš od remenice na radilici. Moraćeš skidati.

Sta se mora nije tesko.. Odvajamo i kraj.. Samo da prebaci jos koju turu kukuruza za prodaju i odmah krecem..

Sta mislite jel realna cena 10.000 evra za rakovicu 65 2007 god sa 400rh? hteo bih da kupim jednu pa dogovorili smo se kao moze i zamena da mu dam rakovicu 47 i imt 539 i jos da mu doplatim ali nez. sta da radim?

Pa i meni se cini da je malo jaka cena a pristao je na zamenu i da mu doplatim jos 1500 evra sto nisam hteo ni da cujem rekao sam mu da mu dam imt 539 89' god bez kabine i rakovicu 47 2008 god. 500 sati za nju i da mu doplatim 500 evra kao malo je pa ostalo je da se cujemo sutra uvece da razmisli!

Dobro razmisli i ti,ja da sam na tvom mestu tu ne bi pala trgovina sem ako ti tvaoja rakovica i IMT vise ne vrse posao jer su previse mali.. Onda je uredu...

jedno je novo a drugo polovno. Po meni, isplativije bi bilo uzeti neku nakazu od rakovice 65 i pretresao je od zadnjeg do prednjeg dela i bio 100 siguran da je ispravna.
Pa ljudi se žale na tek isporučene rakovice.

Pa uzeo sam rasipac od 1000 lit a imam i prskalicu od 600 lit nije da ne nosi 47 ali kod mene je malo i brdovit teren pa nije bas za nju tako da 65 bi mi dobro dosla a opet kao sto ti kazes kad malo bolje razmislim nebih bas za da poklonim traktore posto sam ja prvi vlasnik i jednog i drugog,ne znam ako bude pristao za 500 evra mozda ce da trgujem!

Neznam ali ja se drzim onog vise urade dva traktora od jednog.. Tako da razmisli ostaces bez jednog traktora.. :ppozdrav:

Nazad
Vrh