Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kardanske 28x38x7. Dalmik,Inis,Gufero i nema zime....Dimenzije su 60x80x13Ali je problem što su nekvalitetni pa odmah propuste..........
Ako proklizava moze je vuci samo po ravnom i nizbrdo,uzbrdo vuce 24 klasicnu nosenu a 28 oce da eksplodira.
Posto se mnogi pitaju da li Rakovica 65 moze vuci vucenu tanjiracu, a i ja sam se ranije pitao. Evo odgovora
Probao sam kada sam je uzeo, ide prvom brzinom, i lepo uradi posao u dva prohoda, ulazi u zemlju od 10-15 cm.... Rakovica hoce malo da proklizava, ali nije strasno, moze da uradi posao...
Druze, hvala na savetu i predlogu. Ako znas gde ima tih tegova, javi mi preko poruke. HvalaStaviš duže šrafove da prođe preko oba tega.
Цењени поштоваоци и власници Раковице, има ли неко фотографију Р55 дв турбо и Р85 дв турбо? Ову другу сам још негде видео али 55-цу никад, а баш би волео да видим како је то изгледало и ставим у своју архиву.
Јел имао неко 85-цу, какав је трактор? Колико ми је познато на свим Раковициним тракторима једино се мотор мења а све остало је исто, па пошто већ код Р 76-це дешава проклизавање ламеле могу да замислим како је то код 85-це.
Зна ли неко нешто о тим тракторима, зашто није заживела производња тих турбо мотора, нека већа мана или једноставно беспарица?
Skini postojeće matice, zavrni 3 brezona , okači teg stegni ga maticama i vozi dalje.Razmisljao sam o tome, ali kako da ih zakacim. Da stavim duze sravofe, sto drze tegove?
Da li neko zna od kog bi traktora mogao da se ubaci menjac sa 12 brzina napred i 4 brzine nazad u Rakovicu 65?