Ne,ne ne radim ja.Po slikama bih rekao.Slikaj detaljno opravku, (ako si u mogućnosti) !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne,ne ne radim ja.Po slikama bih rekao.Slikaj detaljno opravku, (ako si u mogućnosti) !
Sinisa...redosled je bio-ploca-silikon-dihtung-silikon-kuciste,a sobzirom da je fabricki bilo "na suvo" i decenijama radilo,naopako da ovo nece valjati.koriscen crveni silikon za 400C,tako da je to ok...civija je menjana prosle godine,i stavljena dupla,tako da nema sta da diram tu,jer ne znam dal je od onda ikada i koriscena...nema potrebe za njom u radovima koje radi,jer samo seje,baca djubar ponekad,sparta,prska.e sad pitanje jedno-koliko ulja ide u hidrauliku R65?imam katalog za 60-i tamo pise 60-5litara,a 60super 14 litara?!sobzirom da nemam 60,nije mi jasno kako da je tolika razlika,ili je stamparska greska,jer 5 litara je premalo?Brankovicu fillter u kućištu hidraulike nema veze sa brzinom dizanja. Onaj ispod platforme,kod pedale kvačila taj ima veze.
Zico ako rajka "veselo" diže dok je ulje hladno,a svakim satom rada i zagrevanjem hidraulike sve teže i teže onda je 100% pumpa.
Srdjan7 imam dva saveta za tebe.
1:Umesto zaptivača stavi silikon koji menja zaptivač tj termo silikon otporan na ulje i ostale grizlije. Razlog: Pri velikom opterećenju (teška orudja poput sejalice maja i sl.) pritisak će izbiti gumicu izmedju ploče i kućišta hidr. (na prvoj slici u donjem levom uglu se vidi mesto za gumicu).
2: promeni čeličnu čiviju na polugi blokade kad ti je sad ovako na izvolte. Možda je ne koristiš ali je loša sigurno i bilo bi greota da se ne zameni.
izbrisano.@srdjan7
Možeš li isprazniti sanduče, ne mogu da ti pošaljem pp.
Moje vidjenje je da ne treba preko 12 litara...tada je na samom minimumu,i radi lepo,znaci vazno je da ima na meracu ulja uvek-kada se sipa puna kolicina ulja,pri neravninama hoce da izbaci ulje na odusku,tj cep,i zamaze pola bloka.i bez te dve litre ima nivo u bloku,a samo napravi cirkus kad dolijes vise...mislio sam da sipam sad u nju hidraulik 100 ili 90,ali sam opet sipao po knjizi(6,pa videcemo-ovo mi bas retko ulje.Valjaće ako ne bude dizala teško. Bolje je na suvo tj samo silikon bez dihtunga..... Ovako postoji velika verovatnoća da izbije gumicu....
Rakovica60=5litara
Rakovica60S=14litara
Rakovica65=14litara
Imao sam sve tegove i prednje zadnje i dao sam mu sve.Zadnje nikad nisam ni stavljao.Jeste bila u odlicnom stanju,mogao sam je dati prvom komsiji.Vidjas li je i dalje,kako izgleda?Brankovicu mogu da predpostavim gde je zavrsila tvoja Rajka.Jako dobro se drzala,da kazemo odlicno ocuvana.Sta ti je sa tegovima na zadnjim tockovima?
Ili opravljaju majstoriPa cisto sumnjam da je vidja, posto je verovatno odavno vozaju po Egiptu...