Večita rasprava ostaće po pitanju poređenja IMT i IMR traktora. Ja bi lično voleo da ta imena još opstanu iako im se već godinama crno piše pa makakve prednosti i nedostatke imali. Dobro je to za naše ljude, industriju i državu. Naučio sam voziti traktor na Rakovici 60 i sad ponovo se odlučio za novu Rakovicu, sa IMT-ovim traktorima nemam iskustva nešto ali pošto sam tehničke struke moram priznati da su IMT traktori po tom pitanju, po mom mišljenju doteraniji. To je i logična stvar jer je IMR prvenstveno proizvođač motora dok se IMT bavi traktorima i ostalim mašinama. Znači razvoj u IMR-u bi trebao da bude usmeren ka motorima dok je proizvodnja traktora sekundarna stvar dok kod IMT-a se ne razmišlja o motoru, već kako napraviti dobar traktor. I zaista poredeći slične modele (snage motora), gledajući traktor kao celinu IMT mora da pruži više, i mislim da je tako. Naravno to ima i svoju cenu.
Zašto su naši proizvođači na tom nivou na kojem su danas mislim da je svima jasno, i tražiti zamerke tipa da ništa nisu promenuli bi bilo isto kao pitati čoveka koji zarađuje jedva za hleb zašto ne nosi lepše i skuplje odelo.
A što se kvaliteta tiče, oni koji tvrde da je nekad bilo kvalitetnije nego danas jesu u pravu, ali bi trebalo da se zamisle pre nego kažu da bi pre kupili polovan nego nov, da ne bi prošli kao ja na nekom drugom traktoru koji je bio "stari dobri" pa 4god nakon kupovine diferencijal se rasturio i remont me koštao trećinu celog traktora i to sa delom polovnih delova, tako da jeste nekad bilo kvalitetnije ali to je nekad, od tada do danas je 20-30god KORIŠĆENJA zato je po meni uvek bolje kada lično počneš od nule i znaš šta imaš, pa kako radiš tako ti bude.