Tomix
Član
Jer cena od 14.500 e( sa subvencijom ili bez) za imr 65 dv ili 76 dv ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
trebalo bi biti f.25.Pozdrav Kolege
Mozda glupo zvuci ali zanima me koji Promjer Ø su na topligu od Rakovice65 i na rukama!
Koliko me Pamet sluzi oboje su Kategorije 2 ali nisam siguran a moja rakovica je daleko da izmjerim.
A zelim pripremiti bolzne itd da pravum preko bozica korpu za nju kad odem kuci?
Moj komsija je cekao oko 3 meseca,sto i nije strasno,traktor se pokazao skroz ok samo sto njego nema dv
Ni ovaj traktor ne bi morao da bude komplikovan,samo je malo ulepsan,i kad bi se neke sitnice promenile to bi bio pravi hit,a ni cena mu ne bi bila visoka
Jer cena od 14.500 e( sa subvencijom ili bez) za imr 65 dv ili 76 dv ?
Ovu Rakovicu bi kupili u Vojvodini jedno 20 ljudi,ostali nebi jer imaju gadjenje prema Rakovici.Juzno od Save i Dunava bi tesko imala musterija.Bolje je ovako,ovo sto prave proizvode u hiljadama komada i imaju kupce.
Ja bih potpisao.Ja mislim 28mm.
Pozdrav Kolege
Mozda glupo zvuci ali zanima me koji Promjer Ø su na topligu od Rakovice65 i na rukama!
Koliko me Pamet sluzi oboje su Kategorije 2 ali nisam siguran a moja rakovica je daleko da izmjerim.
A zelim pripremiti bolzne itd da pravum preko bozica korpu za nju kad odem kuci?
Pa ti sto su probali su nesposobni za traktor.U susednom selu istu ovakvu vuce moj drugar sa 560 stari tip,ide kao lud,jos je vece brdo nego kod nas.http://www.youtube.com/watch?v=QdM6ApoJ6hg
Ovde se vidi koji sam silokombajn koristio i nisu mogli 558 niti 560 da ga vuku hoce da ih ugasi a rakovica ide..