Quercus
Član
Ispušta se na otvor 1 i 2,sipa na otvor označen brojem 3,a kad počne da curi na 4,to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moja greska, upravu si SinisaBorko na slici 46 postoje čepovi 1 i 2 samo se malo teže vide. Još nekom nije bilo jasno pa se malo bolje zagledo u obe slike.... Meni....
Bas sam te stranice i gledao, ali nema te cevke, ne vidi se... slikao sam je ja, ali ne mogu da prebacim sliku sa telefona...Pogledaj u katalogu,stranice 47 i 49.
Moze i tako, ali nije potrebno, podignite i onda okrenite preklopnik pa onda spustite rucicu dole i podignite je i moze da kipapoluge mogu da ostanu podignute ,bar kod mene a evo i kako:stavite kljuc na ventil za okretanje na kipu pa gurnite rucicu hidraulika dole i brzo cim pocne da se spusta okrenite ventil na dole zatim podignite rucicu hidraulika pa okrenite ventil u drugom pravcu i ruke hidraulika ostaju gore, bar ja tako radim.