IMR - Rakovica

Jednom kad sam bio na stočnoj pijaci u Bijeljini pričao mi je neki čovjek koji ima R76 (bila je tu na pijaci, lik prodavao svinje) da na njoj vrlo lako ode lamela u oranju al ne znam jel to istina ili pričam ti priču.
Da istina je ako pregrejes kvacilo. Pisao sam o tome dosta stranica unazad,al evo ukratko cu opet. Izolatori, pod oprugama korpe kvacila,su metalni i prenose toplotu na opruge. Opruge oslabe i ne pritiskaju dovoljno lamelu. Dalje mislim da vam je jasno sta sledi....

Jednom kad sam bio na stočnoj pijaci u Bijeljini pričao mi je neki čovjek koji ima R76 (bila je tu na pijaci, lik prodavao svinje) da na njoj vrlo lako ode lamela u oranju al ne znam jel to istina ili pričam ti priču.
Moja Rakovica ore vec 15 godina bez problema, sa lamelom nemam nikakvich problema, u oranju je zmaj . . . .ja neznam sta je to, citam tu pa svako ima problema sa kvacilom . . . to mozda ovi noviji modeli :osmeh:

Imam problem sa Rakovicom 65.ostao am bez goriva i sada nece da upali,ispustio sam vazduh na dizne,zamenio filtere i nista!Ne znam sta moze da bude!

Nema sanse da upali na kjluc,sajla i gas,dzabe ces istrositi akumulator.
Ti traktori pale na po kljuca,al zato kad nestane goriva poludis,ja moju slepam do po sora dok nesastavi.
Sta se oma vatas za skidanje,bacas pare,probaj otpusti cev na dizni dok je slepas da se izluftira.

Nazad
Vrh