Igrice koje igrate a nemaju veze sa poljoprivredom

Mali medved je napisao(la):
Hunting Unlimited 3

Najrealniji lov koliko igra za računar može da vam pruži. Ima izbor pušaka, stolica, mirisa, vabilica, mamaca itd.. Samo zna ponekad da potraje dugo, pogotovo ako idete u slobodni lov

Fallout 3

Najbolja igra koju sam ikada igrao u životu. Vi ste preživeli 3. svetski rat, tačnije razmenu nuklearki između Rusije i SAD za vreme hladnog rata (kako je moglo biti da se to desilo).
Muzika, slike, sve je urađeno iz tog doba, igra je fenomenalna.
Muzika iz igrice:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bgDF2xfcbv8[/youtube]
Rat izmedu KINE i SAD-a a ne Rusije

ljudi imam Euro Truck Simulator a imam i modove ali neznam gde se oni postavljaju

Samo cs 1.6 :D, nik KETMA.roccat pa ako ima neki zaluđenik možemo malo odigrati ! :D

Post je spojen: [time]недеља, 13. март 2011. 10:50:23 CDT[/time]

idi u documents\euro truck simulator\mod i tu ubacis modove.

andrija imt 542 je napisao(la):
Post je spojen: [time]недеља, 13. март 2011. 10:50:23 CDT[/time]

idi u documents\euro truck simulator\mod i tu ubacis modove.

igrao sam GTA snow andreas
azfc51.jpg
a sad igram obican san andreas sa modovima
do43ed.jpg
vo320x.jpg

Poslednjih mjeseci igrao:

- Red Faction:Armageddon

- Dead Island

- The Haunted:Hell's Reach

- Fallout 3:New Vegas

- Wolfenstein 2009

- Metro 2033

- Stalker: Call of Pripyat

Samo cs 1.6 :D, nik KETMA.roccat pa ako ima neki zaluđenik možemo malo odigrati ! :D
Matke, djakon i ja (uredni clanovi foruma poljoinfo :D) smo admini na bumerang public-u 193.104.68.29:27034, dodji da igramo malo :) Naravno pozvani su i svi ostali clanovi Poljoinfo foruma koji igraju ovu igricu!
Poz, Milan.

Da li battlefield 3 radi samo na novijim verzijama windovsa ili radi i na xp-u?

Ne, samo Vista ili Win7

http://bf3blog.com/battlefield-3-system-requirements/

I
maš ovaj site, http://www.systemrequirementslab.com/cyri/, tu izaberes igru ili ukucas ime igre koja te zanima, sa sajta se skine mali fajl (par KB) i on analizira tvoj računar i odmah ti kaže možeš li ili ne igrati neku igru. Sajt je 100% pouzdan.

---------- Poruka napisana u 19:39 ---------- Prethodna poruka je at 19:30 ----------

@zombie_666
kakav je wolfenstein? mozda bi ga skidao i igrao, al prvo da cujem mieljenje.

Pa pravo da ti kažem, nije nešto al nije sad da je baš loše. Grafika nije na nivou ali nije ni mnogo zahtjevna. Onako, prosječna igra za ubiti vrijeme. Ako imaš solidan računar, preporučujem par igara koje sam igrao u zadnje vrijeme:

Red Faction Guerilla

Lost Planet 2, nju posebno preporučujem, jedna od najzanimljivijih igara u zadnje vrijeme

Warhammer 40K: Space Marine, najbolja igra ove godine (do sad, Batllefield 3 i novi Call of Duty preuzimaju prvo mjesto)

<font color="Silver">

---------- Poruka napisana u 19:44 ---------- Prethodna poruka je at 19:39 ----------

Evo mojih rezultta za Battlefield 3, nisam prošao zbog hard diska, imam samo još 4.7GB a treba 20GB, moram neke igre deinstalirati i pobrisati brdo starih filmova :)

wk4h92.jpg

Ja uglavnom igram CS :osmeh:. Ponekad igram call of duty ili LS 2011 ali se na njima brzo smorim.
Ako ima ko raspolozen da igramo cs neka se javi.
Najbolje u jutarnjim casovima od 8 do pola 11 :ppozdrav:

Nazad
Vrh