Igrice koje igrate a nemaju veze sa poljoprivredom

PC Igrice - nevezane za poljoprivredu

Tražih, ne nađoh, napravih. ::namigivanje::

Ovo je igrica kojom se ja lično zaglupljujem: Company of Heroes - Opposing Fronts

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t8bQ0oEb8ZQ&feature=related[/youtube]

Grafika je fenomenalna, borbe su realne, kompjuter zna da vas zezne gde mu se najmanje nadate..... Ma najbolji torent koji sam u životu skinuo! :D

A ima i malo veze s poljoprivredom! Napravite pet-šest nemačkih šestocevnih bacača granata, i da vidite šta je duboko oranje! :haha: A Britanska teška artiljerija = rigolovanje! :haha:

Nadam se da će vam se svideti i da imate volje za skidanjem 7 gigabajta! :haha:
Koga interesuje, mogu mu na e-mail poslati one manje torent fajlove koji sadrže adresu odakle da se skida igrica i potrebna zakrpa. :)

Ja igram CABAL na istu foru kao WoW (world of worcraft) imas jednog lika i sad bijes se imas moci rastes LVL postajes jaci jace moci itd. eto da vidite o cemu se radi! [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FcZBY43fN50[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BbWScsfHkmk[/youtube] :D

A ja još čitao redom stranu po stranu! Stvarno ne razumem kako mi je promaklo! :sta:

Attila M. je napisao(la):
A ja još čitao redom stranu po stranu! Stvarno ne razumem kako mi je promaklo! :sta:

Ccccc obnevideo si nacisto.... Moras da svratis do ocnog.... :haha: :haha: :haha:

Inace najvise igram GTA San Andreas, i caunter strike.... :ppozdrav:

Dukanac je napisao(la):

Ccccc obnevideo si nacisto.... Moras da svratis do ocnog.... :haha: :haha: :haha:

Inace najvise igram GTA San Andreas, i caunter strike.... :ppozdrav:

ma da, ona tvoja muzika loše utiče na moj organizam u celini! :haha:
GTA San Andreas?? E, sad znam gde si naučio da ne plaćaš kazne! :haha: U pravu su oni što kažu da nasilne igrice negativno utiču na individuu! ::namigivanje::

Jbg, tamo ukucam sufru i ne diraju me, za ove nase jos nisam provalio sifru.... :haha: :haha: :haha:

Inace igram i Need for speed sve delove, tj obozavam igrice gde se vozi ili puca....

Jbg, a ovde ukucaš broj njihovih žiro računa pa dodaš malo $ i ne diraju te... A sad kako si došao do keša, to te isto neće pitati dok god ukucavaš šifru! :haha: Hmmm, možda te čika Tadić pita, baš se razgoropadio ovih dana po pitanju kriminala. :haha:

Ja pucačine ne kužim toliko. Više volim strategije. U stanju sam satima da zurim u mapu i da smislim kako ću s najmanje gubitaka da zauzmem neku tačku na njoj... :D A ova igrica što sam je gore spomenuo je NAJBOLJA do sad! :D
Post je spojen: [time]1276896250[/time]

@ kombajner, odavno sam skinuo multiplayer mod za gta, ali nisam nikada koristio, tj ima mnogo servera yako da nzm gde da udjem... Tj nikada nisam igrao multiplayer, naravno da ce mo nas dvoica da odigramo ::namigivanje:: :haha: :haha: :haha:

Attila sifru za novac imam, ali slabo vredi bez ove prve... :haha:

Jbg, a ovde ukucaš broj njihovih žiro računa pa dodaš malo $ i ne diraju te... A sad kako si došao do keša, to te isto neće pitati dok god ukucavaš šifru! :haha: Hmmm, možda te čika Tadić pita, baš se razgoropadio ovih dana po pitanju kriminala. :haha:

Ja pucačine ne kužim toliko. Više volim strategije. U stanju sam satima da zurim u mapu i da smislim kako ću s najmanje gubitaka da zauzmem neku tačku na njoj... :D A ova igrica što sam je gore spomenuo je NAJBOLJA do sad! :D
Post je spojen: [time]1276863850[/time]

Igrao sam jednom ili dvaput. Nisam za te fantazijske. :) Isključivo igrice tipa Company of Heroes, Cossacks (sve varijante), Codename: Panzers, Hearts of Iron 2, Victoria, Act of War, itd.

Mada volim i simulacije - naročito trgovačke kao što su Patrician 3, Transport Giant 2.

A od avantura: Sea Dogs, Pirates of the Caribbean

:ppozdrav:

Kengur je napisao(la):
JA peglam sah na PlayChess.com

E!! A to zaboravih da spomenem! :D Ja nekad igram protiv kompa, program se zove Chessmaster. :) Uspeo sam da ga pobedim na moderate 2 puta - na jadevite jade! :haha:

Toooo, kombajner! Donećeš PC na frušku goru pa ćemo da opičimo jednu partiju! XD

Attila M.

Mora da si varao :haha:

Ovo je sajt gde server proverava svakog igraca da li ima ukljucen neki program koji mu pomaze prilikom igre,i ako ima diskvalifikuje onog koji krsi pravila.Kao da si na takmicenju i tako i treba da bude.Treba trenirati i onda se pokazati.

Kengur je napisao(la):
Attila M.

Mora da si varao :haha:

Ovo je sajt gde server proverava svakog igraca da li ima ukljucen neki program koji mu pomaze prilikom igre,i ako ima diskvalifikuje onog koji krsi pravila.Kao da si na takmicenju i tako i treba da bude.Treba trenirati i onda se pokazati.

Ja nisam igrao na sajtu, nego sam skinuo ovaj program Chessmaster, ima i njega par gigabajta. :) I nisam varao, ali zato je jedna partija trajala skoro tri sata, a druga jos duze. :haha:

Nazad
Vrh