Igrice koje igrate a nemaju veze sa poljoprivredom

Odg: igrice koje igrate a nemaju veze sa poljoprivredom

pre neko dan pazario half-life 2. super je igrica, ali ja imam problema sa stomakom. kada igram pucacine iz prvog lica, imam neku mucninu. da li se to jos nekome desava.

zcurcic a šta bi tek radio da igraš neke avione ili neke letelice :haha:

@NA: Ako je suditi po omotu, izgleda da je za PC.

50i03o.jpg

2vlw51l.jpg

http://katz.cd/download/4786329/Game/Need-for-Speed-Underground-2/

@zcurcic: Sta bi tek radio da igras Modern Warfare 2? I zasto pazaris igrice? Skines lepo igricu sa interneta, krekujes je i igras do mile volje za dzabe... :D
Ziveo P2P protokol! :ppozdrav:

nece to biti skoro ovo samo da igram na raspustu jer nemam sta da radim a inace ne volim igrice to mi je zadnje sto cu raditi,ali hvala na savetu mozda i inst ako predjem und 2 za par dana :ppozdrav:

senator je napisao(la):
@zcurcic: Sta bi tek radio da igras Modern Warfare 2? I zasto pazaris igrice? Skines lepo igricu sa interneta, krekujes je i igras do mile volje za dzabe... :D
Ziveo P2P protokol! :ppozdrav:
zato sto zivim u kamenom dobu u pogledu interneta. imam mobilni internet prikljucak, a nemam 3g signal. to mu dodje cak gore od dial upa. prosla je kablovska kroz selo, ali se jos nista ne zna kada ce biti prikljucivanje. zbog toga nisam se odlucio za bezicni internet. sacekacu jos malo.
ovo sam kupio da se pocastim za rodjendan. inace igram matore igrice od pre desetak-petnaest godina, cm 01-02, homm III, supaplex, moorhuhn.

Ovde cu morati da vas prekinem.
Piraterija nije pozeljna na forumu.
Ukoliko neko bas trazi neku igricu objasnite mu na PM kako da dodje do nje.

Ja moram da se ubacim malo ali nek mi administratori ne zamere ,zapravo moramo da razgranicimo sta je piraterija.Pod piraterijom se podrazumeva svako neovlascena distribucija materija koje podlaze autorskim pravima.Prema tome nigde u zakonima kod nas a i u celoj evropi nije zabranjeno da se skine i drzi materijal koji je piratski, zabranjeno je njegovo umnozavanje i kopiranje i dalja prodaja.Ja mislim da na forumima je sasvim ok pricati o piraskom materijalu jer ga mi nismo izmislili a kamoli nekog ostetili to sto neki forumi zabranjuju ja mislim da je to neko licemerje jer i sami administratori rade na piraskim verzijama operativnih sistema a o tome cute.Zato ovo sto ljudi razmene neku mapu ili nesto drugo netreba ih dirati, pa i vece kompanije(delta) rade na piraskim softerima i njima niko nista nemoze.

pozzz

Upravo tako Topaloviću, potpuno se slažem sa tobom.
Malo ko od nas ima kupljen operativni sistem, nego pirata.

Bilo kako bilo, da ne ulazimo u dalju raspravu (administratorova je poslednja ::namigivanje:spavam:, linkovi su skinuti, a ako nekome budu trebali linkovi za neku igricu, neka me kontaktira preko PP.

Da slazem se da je pricati o piratskom materijalu ok mada postavljanje linkova bas i nije.
Mislim da je dovoljno postaviti tacan naziv fajla koji je piratskog porekla i njegovom pretragom preko googla mozete odmah naci linkove za download.

Ma slazem se ja sa tobom, ali trazenje ispravnih linkova ume ponekad da bude mucno.

1. Arhiva moze da bude zasticena sifrom;
2. Besplatno skidanje sa rapida iz dana u dan je sve teze jer, navodno, nema dovoljno raspolozivih besplatnih slotova;
3. Hotfile je dobar deo svojih fajlova zastitio slicicom ciji sadrzaj moras da prekucas kako bi se pojavio link za download sto je nepremostiva prepreka za razne download manager-e;
4. Ponekad pored linkova nije naglaseno da li je njihova sadrzaj namenjen za PC ili PS;
5. Zasto skidati film ili igricu iz vise delova ako je neko na netu pronasao jedan jedini link za skidanje celog sadrzaja odjedanput;
6. Zamisli da, kao slag na tortu, sve ovo pokusava da uradi neko ko slabo poznaje engleski jezik.

Sve sto sam ja hteo da uradim je da pomognem ljudima koji malo slabije barataju kompjuterom a zele da igraju odredjenu igricu da se lakse snadju. Ali, ako ti kazes da takav postupak na sajtu nijedobrodosao, postovacu tvoju odluku. Pozdrav! :ppozdrav:

Shvatam sta hoces da kazes ali ipak tome ovde nije mesto.
Pokusavamo stvoriti ozbiljan poljoprivredni forum a tu se piraterija ne uklapa.
Ima na netu dosta warez foruma gde mogu da se nadju linkovi.
Slanje linkova preko privatnih poruka je u redu, tako ako neko hoce da podeli to sa drugima moze navesti da ga kontaktiraju na PP.

Nazad
Vrh