Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo da si procitao temu od pocetka.ja bi bas voleo da znam nesto o tome posto ja vec imam jednu malu hladnjacu a neznam ni da je koristim sta na koliko stepeni treba rashladjivati
Ispod isparivača se nalazi velika posuda dosta visoka 1 metar dtane oko 250 litara,u nju izlazi kondezat kada otapa isparivač a sam isparivač nije uza panele nego je odvojen 1 metar od panla i na stropu je montiran.kako si postigao toliku vlaznost?
Ne mogu se okrenuti unutra ipak su gajbe visoke 2.5 metra,a mjesta samo malo oko ulazaDaj sliku pune, lepse je gledati!
Ne mogu se okrenuti unutra ipak su gajbe visoke 2.5 metra,a mjesta samo malo oko ulaza
- - - - - - - - - -
Najvažnijea kod čuvanja jabuka je da su ubrane ranije i da su tretirane folijarrno kalcijem minimalno 3 puta.
Kada se uberu da prođe što manje vremna da se ohlad na manju temperaturu nemora to biti hladnjača i što manje svijetla u tamnom prostoru s puno vlage i nekom stalnom temperaturom ne višom od 15 stupnjeva.vlažiti prostor i ubacivati novi zrak a stari izbacivati van to se obavi ventilatorima a najbolje ujutro kada je tempratura zraka što niža a vlaga visoka.
Ovako to znači da sam ja moje jabuke i kruške prskao preko lista(folijarno)naravno mješao sam i fungicide i insekticide,ali samo odvojeno gnojiva jer neka nisu kompatibilna i može doći do neželjenog efekta rubne paleži lista ili blokade drugih hranjivih elemenata.Prskao sam 6 puta kalcijem jabuke i 3 puta kruške sve ukupno sam potrošio 40 litara kalcija PROCALL http://www.fitopromet.hr/proizvodi/gnojiva/procal/7-38.html to bi u lovi izašlo 300 eura.OK.
A šta je "tretirane folijarrno kalcijem"?
Je li se to ima negdje za kupiti?