Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel mozes to malo pojasniti, prostorija 5x5x2 je 50m3 a ako ventilator duva sitne cestice vode jel pokrivas to sto imas u hladnjaci ili je sve oroseno.Kompletan sistem iz kafića je dosta skup, ja sam malo eksperimentisao sa malim diznama na pritisak oko 3 bara i daje zadovoljavajuću maglu. Recimo za 50m3 treba dovod vode oko 3 bara jedna mala dizna ,ventilator ispred dizne (a mislim da se može koristiti i ventilator od isparivača), jedan elektro magnetni ventil ako je voda iz gradskog vodovoda i termostat za regulaciju vlažnosti vazduha.
Evo dobio sam odgovor za uređaj za povećanje vlažnosti vazduha za 50m3 kolika je moja prostorija. Cijena je navodno 380E + avionski troškovi 100-150 E isporuka za 3-4 nedelje.Koji si Miladine stiropor postavljao kao izolaciju debljine ja planiram 2x po 10cm. jedan na beton a drugi iznutra na ciglu ja mislim da je to dovoljno i gore na plocu 10 polepiti i sve to lepo pregletovati a dole plocice podne. Dali si upucen u cenu za taj sistem regulaciju vlaznosti vazduha ako bude bilo mogucnosti odradijo bi i to odma ako nije preterano .