Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sto si sad rekao to ti je geet provessor.Samo pogledaj malo bolje.Cev od izduva ulazi u babler i zagreva vodu .ta para dalje ide i dogreva se.Prouci malo i videces.Kakav bi efekat bio ako bi u usis vazduha neke četvorotaktne mašine doveli malo vodene pare? Znači samo grejati vodu bez ikakve elektrolize a paru kroz crevce sprovesti u crevo usisa kod usisne grane. Mogla bi posuda sa vodom na izduvnu granu i kad motor u radu zagreje izduvnu grani i na njoj posudu sa vodom, eto pare. Ako bi to pomagalo bez nus pojava, nekako mi deluje mnogo jednostavno.
nemoj ni da pises samo nam nabijas minus poene ce da misle ljudi da je invayija u bavaniste evo i ja se slayem radi ya sebe i bices slavan ako ne drugde u manastiruEto.S'kim ja pricam........................
ma boli me necu vise ni da pisem
Benzinski motor sluzi kao proizvodjac i kao potrosac.On sto stvori to i potrosi.A nema nema nikakve veza sa parnom masinom jer parna masina nema sagorevanje.Dok nestane goriva vracamo se na paru i konje il ako uspostave ovaj generator na vodu