HHO sistem (gas)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja znam kad ponesem vode u kabini i moram da se pojim vodurinom ni meni se ne radi,a sta bi tek traktor rekao da mu naspem vodurinu umesto nafte....

Joj ljudi ova tema postaje sve :haha::haha::haha:.. Kad sam procitao Maticevu poruku umroh od smeha...:haha::haha: Ja od iskustva sa vodom imam samo pranje traktora i ostalih masinerija i naravno odrzavanje licne higijene.. Ali uli mi malo nade ovaj klip koji je postavio kolega.. (daje tljudi napravite to da sipamo vodu sa cesme i da povecamo proizvodnju jer onda nafta ne predstavlja problem) :ppozdrav:

Joj ljudi ova tema postaje sve :haha::haha::haha:.. Kad sam procitao Maticevu poruku umroh od smeha...:haha::haha: Ja od iskustva sa vodom imam samo pranje traktora i ostalih masinerija i naravno odrzavanje licne higijene.. Ali uli mi malo nade ovaj klip koji je postavio kolega.. (daje tljudi napravite to da sipamo vodu sa cesme i da povecamo proizvodnju jer onda nafta ne predstavlja problem) :ppozdrav:

:haha: Fukusima iz Banata :haha:

Meni samo nije jasno zasto se g-Matic glupira a super moderator je.Umesto da brise glupe poruke on me jos zajebava...
Nije mi samo jasno dali vas uopste interesuje ono sto ja radim.
Ako vas neinteresuje da prekinem ja sa forumom i radim sam za sebe.
Da se nemlatim sa vama..

Kako nas ne bi interesovalo.Kada Bavanište odleti u vazduh svima će nam biti čast što smo poznavali ljude odande.

Nemoj miodraze druze mene zanima projekat.. (ali i higijena pre svega prenje nogu i tako to).. Voleo bi da vidim taj motor da proradi na cistu vodu,to bi bio pun pogodak,i dokazao bi se..:ppozdrav:

Crko je normalno,jer nije imao podmazivanje,to nije nikako izvodljivo na dvotaktnim motorima.
Izvodljivo je Jan. Verovatno ste čuli za Imgrund-servis za ugradnju gas uredjaja.... Sin vlasnika servisa je imao apn-6 koji je išao na plin. Wartburg sa dvotaktnim motorom takodje može da se vozi na plin. Ugradjuje se pumpa koja podmazuje motor i teraj! Sory na off-u.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh