Herbicidi u suncokretu

Dali od forumasa iko koristio Raft (Bayer) aktivni materijal oxadiazol -2(3h) 400g/l , u suncokret posle nicanje . Protiv sirokolisnih korova prosle godina kakva iskustva postigao .Hvala na informacija Navodno samo to moze koristiti u suncokretu posle nicanje protiv sirokolicnih kororova ( kad je suncokret od 2 -4 lista )
Moze,ali isprskaj i 10-15 dana nemoj da ides na njivu,cisto radi srca,jer prizor moze da utice na zdravlje.Da li i koliko utice na prinos neznam,jer nikad nisam tretirao suncokret sa Raftom ali sam video parcele koje su radjene i na oko izgleda da tu bude slabiji prinos.

Koliko je fuzilejt kod vas? danas sam zvao apoteku 4200din je litra!!! je l on stvarno toliko bolji od Pantere npr ili ostalih jeftinijih?

i ja bih samo da prodju praznici.
jel dosta za ovo 0,5l/kj pulsara?
Ja nikada nisam išao sa nekim nižim dozama od 1,2l/ha.
Kod tebe mi se čini da su korovi dosta manji nego u momentima kad ja radim pulsarom.E sad ako ćeš ići iz dva puta onda je moja preporuka 0,7l/ha+0,5l/ha ako za to bude potrebe posle 10-tak dana.Tako radi jedan drugar i često nema potrebe za tim drugim tretmanom od 0,5l/ha.Ukoliko hoćeš da odradiš samo jedan tretman a da budeš siguran idi bar 1l/ha i mirno spavaj.

nista onda, ici cu u Ns onda ako je toliko jeftinije....i ja bih da prskam sto pre, ali kisa pala veceras dobra, tako da tek za dan dva

Pitanje u vezi Kletox-a...Imal li veze "uzrast" suncokreta, kada sme da se primeni Kletox?

suncokret nije clear feeld, prskan acetohlor+terbis, pala kisa, nazalost na Abutilon nema nikakav efekat, ja bih da spartam ali posle ove kise neki kazu da ne treba dirati, kakva su vasa iskustva. Suncokret tera 6 list slop je dobar komotno bi se moglo raditi sa spartacem :sta:

p.s. Hvala unapred

Postavio sam isto pitanje u temi Suncokret 2013,nisam video da ima i ove teme.. Da li smem da kombinujem syngentin Dual Gold sa Agrosavinim Goalom?

Juce sam oprskao Neomu Fusiladom, prvi put....za nedelju dana cu drugi put ici...inace nasao sam ga za 1300din litru...

kod mene acetochlor i terbis dosta dobro uradio posao suncokret ce jedva izvuci!!!!!:sta:

Pa kad je bilo sigurno jakih pljuskova na već mokru zemlju.I kod nas ima te pojave u delu atara gde je uhvatila kiša.

Nazad
Vrh