Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze,ali isprskaj i 10-15 dana nemoj da ides na njivu,cisto radi srca,jer prizor moze da utice na zdravlje.Da li i koliko utice na prinos neznam,jer nikad nisam tretirao suncokret sa Raftom ali sam video parcele koje su radjene i na oko izgleda da tu bude slabiji prinos.Dali od forumasa iko koristio Raft (Bayer) aktivni materijal oxadiazol -2(3h) 400g/l , u suncokret posle nicanje . Protiv sirokolisnih korova prosle godina kakva iskustva postigao .Hvala na informacija Navodno samo to moze koristiti u suncokretu posle nicanje protiv sirokolicnih kororova ( kad je suncokret od 2 -4 lista )
i ja bih samo da prodju praznici.Ja bih radio bez razmišljanja.
Ja nikada nisam išao sa nekim nižim dozama od 1,2l/ha.i ja bih samo da prodju praznici.
jel dosta za ovo 0,5l/kj pulsara?
Sta si nasao za 1300din/lit.Fjuzilend?Juce sam oprskao Neomu Fusiladom, prvi put....za nedelju dana cu drugi put ici...inace nasao sam ga za 1300din litru...