Herbicidi u suncokretu

Ja sam odradio nekoliko parcela još u kotiledonima jer je trava patosala a do 4 stalnog para njive bi se otele.Išao sam 30gr/ha TBM+okvašivač.
Juče obišao, korov požuteo sa sve ambrozijom.Pratiću situaciju.

Ja sam mislio da prskam uskoro ali nije još sav izašao, a kreću korovi. Čekam do nedelje i startujem sa onom kesicom TEBEMI 30 grama. Jel može kasnije, za jedno tri nedelje, još jednom da ga prskam, jel treba obavezno okvašivač? Da li za drugi tretman, ako budem radio, opet uzmem isti ovaj preparat ili neki dugi?

Ja sam juce radio neke parcele isto sa Detetkorom+ lepak, isao sam 20gr/kj. Ako bude trebalo kasnije jos jednom isto toliko. Suncokret je imao prvi par listova.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

Samo da nikne ali je gurava situacija, sutra u obilazak pa ako ga bude 70% onda u nedelju prvi tretman. Semenari sad sve svaljuju na sovice, kažu da su im semena idealna. Čak su i trgovce tako instruisali.

Meni je Pioneer he144 i le99 nikao savršeno.
Lg50.635 na većini parcela odlično, na jednoj nešto slabije.
A jednu njivu od 1.6 ha sam posejao sve što mi je ostalo od semena ove i prošle godine. Pored ovih navedenih tu je i Lg50. 510 i Neoma. Niklo je zadovoljavajuće, tu će ići Vibala.

Ona je prevashodno namenjena za tepanje ambrozije!U express hibridima pomeša se sa tribenuron metilom i to skida većinu širokolisnih korova koje jedna akt.mat.ne može skinuti nikako.

ekspres suncokret do kojeg lista moze da se prska 8?a dal smeta kukuruzu i soji detektor?vetar duva...najava 3 dana...

P64HE144 posejan 13.04. odradjen sa 1.5l/ha Terbisa i 1l/ha Frontiera dubinsko je odradilo super ali juce primetih nove korove kao npr bikove i cicak.Kad mogu da udjem sa Expressom u njega da ga ne stetim?
Sta mi predlazete za sirak (Miura,Fusilade,Agil)

Danas isprskan suncokret, ekspres hibrid sa herbicidom Flame 45gr po hektaru. Suncokret sav u prvom paru listova.

Послато са SM-A520F помоћу Тапатока

Mislim da si pogresio on pored TBM sadrzi i florasulam a mislim da ga expres nece preziveti
Greska ja sam mislio na flame duo..

Nazad
Vrh