Ja sam prošle godine išao sa 50 gr/ha i preživela ambrozija. Vibalu onda nije...Jel bi sa jacom dozom ubio i ambroziju? Imam na jednoj njivi ambrozije pa pitam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam prošle godine išao sa 50 gr/ha i preživela ambrozija. Vibalu onda nije...Jel bi sa jacom dozom ubio i ambroziju? Imam na jednoj njivi ambrozije pa pitam
Kako se zove taj preparat ?Prošle godine je Indijski TBM oduvao korove samo tako u dozi od 30 gr/ha.Štir, zelje i pepeljuga patosali, obrisani kao gumicom.Manja ambrozija takođe otišla, veća zaustavljena u razvoju.Ako ga bude u ponudi opet uzimam njega.
Meni u apoteci kada sam kupovao fokus ultra rekli da on ide posebno da ne valja nista mesati sa njim..Da li imate iskustva s miješanjem expressa i focus ultra?
Ili tribenuron metil i focus ultra
u suncokretu, detelini i ne znam da li jos negde?Ne mešati. Uvek odvojeno herbicid za uskolisne i širokolisne u suncokretu.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka