nikola ilic
Član
Sto da ne prska kad mu to prilika da mu jebe nanulicu,spartacem samo zabrlja i napravi vise komada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
0,7l/kj fuzilejda i nema sekiracijeIma dosta sirka, zbog toga je i sejan suncokret da bi ga se rešio.
Fokus 2 litra na hektarIma dosta sirka, zbog toga je i sejan suncokret da bi ga se rešio.
mozda nekada0,7l/kj fuzilejda i nema sekiracije
Jos uvekmozda nekada
Jel mu to dođe kao Hirošima ali za suncokret?Javio mi se stručnjak, dobio sam savet i idemo da prskamo.Ići će Kletox, Pantera i Flupisor, to sam našao u apoteci pa će ujedno biti i test.Naravno odvojeni tretmani, bez mešanja.
Čekamo rezultatNapisao sam odvojeni tretmani, bez mešanja.Nisam rad da se igram i isprobavam reakcije a ne želim da čačkam mečku i zaradim šećer bez preke potrebe.
Samo prskaj uskolisni su korovi 1lit/kj i savet da posejes ultra hibrid kukuruz sa fokusom ga peglas ako ne posejes psenicu ...Ima dosta sirka, zbog toga je i sejan suncokret da bi ga se rešio.