Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nakon koliko dana od prskanja za sirokolisne korove idete sa hemijom za uskolisne ?.
Nije suncokret dobio po "tamburi", otidji za par dana. Što se tiče doze nemojte da se igrate sa manjom dozom. 1L/ha odjednom to je preporuka. Svakako jasnija je mnogo preporuka za dozu od one varijante od 1-3 litre kao kod nekih drugih preparata.Obisao danas suncokret prskan vibalom pre 3 dana, znaci skinula je sirokolisne fenomenalno, ali i suncokret dobio po tamburi, pitanje da li bi manje patio sa manj9m dozom i koja bi to.doza bila, a da odradi sirokolisne.
I bolje kad je suncokret veci kad se prska, nego manji
5-7 danaViballa nakon 2 dana
Nakon koliko dana sme da se radi sa kletox extra?doza 7dl/ha pa cemo da vidimo
sto se tice kukuruza ,posle 10 dana nesmeta mu vibala ,komsija posejao na sklad,a i vetar duvao na momente,takodje nesmeta ni tatuli i poponcuTo ces nam ti reci za par dana i preneti iskustvo.
Bez panike, nije reč o aktivnoj materiji koja prži.Na prethodnoj strani ja sam komentarisao te Draganove slike. Ne moze se napraviti kontrola nakon 4-5 dana a ocigledno se vidi da posle 10 dana skoro se nista nije osusilo nego stoji i zeleni se a to ne moze biti dobro.
Svakako podrazumeva se da ne mogu raditi herbicidi za siroko lisne korove u suncokretu isto kao i u kukuruzu, ali aj bas da vidimo da li je toliko uspesna ta Vibala i da li ce dokrajciti korove pa makar to bilo i posle 20 dana.
Kolika je bila ambrozija kad si prskao?Ja cu mozda morati na jednoj njivi da probam vibalu. Novi zakup i pojavila se ambrozija, kesice u kolicini 40g/ha joj nisu odradile prskano pre 12 dana.
Dragane koliko blizu sme da ide tretman vibale herbicida za uskolisne korove.
To je mnogo za express. Mora se prskati kada je baš mala (1- 2 cm)Jbm li ga cale je prskao, kaze do nekih 10cm je bila. Sad deluje da je zaustavljena malo ali nema naznake da ce da se osusi.