guest 43101
Član
Policija........Samo ti osusi to cudo i prodaj malo ispod cene ima da ti igraju ispod prozora!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Policija........Samo ti osusi to cudo i prodaj malo ispod cene ima da ti igraju ispod prozora!
Godinama sam u psenici koristio kesicu po lancu cak poslednjih par god dok sam sejao P suncokret isto tako ali sam na kraju izbacio i suncokret iz setvene strukture a i kesice u psenici,A meni je sramota da postavim slike ucinka 20 gr/kj onih kesica u Sumiku.
Samonikla Neoma malo pozutela ali za 8 dana nakon prskanja slobodno moze se ustanoviti da je porasla. Juce sam isao sa jos 15 gr/kj ali mislim da moram sutra, prekosutra uci i spartati. Cicak skoro da nije ni primetio da je prskan.
Pojma nemam, na tom mestu je bio sljivik i nema sta nema od korova.@North ARMY koja je to biljka sto ti je na prve 2-3 slike, ta sa debelim stablom?