Kod Tomsina je 4000. U Hemoslaviji je bila 3850 ali trenutno nema.Koja je cena Vibale?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod Tomsina je 4000. U Hemoslaviji je bila 3850 ali trenutno nema.Koja je cena Vibale?
dal smeta vibala kukuruzu?juce duvao na momente vetarNista se ne brini ne utice na prinos. Opusti list kao soja od jake vrucine, ne zuti list kao od pulsa
Rekli ne,jednokratno da se radi.Da li bi mogla vibala da se koristi dvokratno, u split aplikaciji po pola doze?
To ces nam ti reci za par dana i preneti iskustvo.dal smeta vibala kukuruzu?juce duvao na momente vetar
4 do 8 listova pise,a sta radi suncokretu po fotografijama od North Army,ja bih se drzao upustva .Po prognozama,za sad,deluje da cemo moci od petka u njive,mozda ce i kod mene prerasti za tretman.
Ne 8 para listova nego 8 pravih listova, kada dodje suncokret do 8 para listova tada mu prskanje i ne treba. Vibala se radi od 4 do 8 pravih listova a to je od 2 do 4 para listova8 para listanje granica gornja? Onda josimamo fore
Treba listego pro da ga nosi, ja sam pratio prople g pa sam ove posejao 6 kj CLF+ u ekspresuНедостаје хербицид који би деловао на самоникли експрес .
Трибенурон метил му ништа не уради .