Herbicidi u suncokretu

Jel bezbedno mogu clearfield plus hibrid prskati sa listegom?

Koliko gledam ista je aktivna materija, samo listego pro ima 10g vise aktivne materije.

Ne znam u cemu jos moze biti razlika.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

4 do 8 listova pise,a sta radi suncokretu po fotografijama od North Army,ja bih se drzao upustva :D.Po prognozama,za sad,deluje da cemo moci od petka u njive,mozda ce i kod mene prerasti za tretman.

8 para listanje granica gornja? Onda josimamo fore
Ne 8 para listova nego 8 pravih listova, kada dodje suncokret do 8 para listova tada mu prskanje i ne treba. Vibala se radi od 4 do 8 pravih listova a to je od 2 do 4 para listova

Nedeljkosavic* gresis,ja prvi put sejem suncokret,nisam se ni ja razumeo oko ovoga,ali dosao covek na njivu i sve mi lepo objasnio sta i kako se broji.imas jedan par ili neki to racunaju kao 1 list.Dokle ide viballa to imas na prethodnoj strani.

Nisam je koristio vibalu ali danas sam pricao sa dipl. zastitarom koji ima prodaju hemije. Dosla musterija kupuje vibalu i ovaj mu kaze prskas od 2 do 4 para listova. Ja mu kazem, jel nije od 4 para listova, on mi kaze kad dodje do 4 para vise ne moras ni da prskas,trava je 30cm preko. Izvadi mi katalog corteve gde pise, od 4 do 8 prava lista a to je 2do 4 para listova. Volim da napisem samo proverene, 100% informacije. Neka proveri jos neko, pa da podelimo iskustva

Ide Viballa od 4-8 prava lista, zackoljica je u ovom “prava”... To mu dodje po BBCH 12-51, e sad Nedeljko je tu u pravu, kad se dodje do 8 borba je za opstanak, a i cime uci u tom stadijumu da prskas a da nema stete...

[mention]obradmiki [/mention] Jasta brate!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Недостаје хербицид који би деловао на самоникли експрес .
Трибенурон метил му ништа не уради .

Slikacu kad budem prskao,pa cemo videti dali moze veci suncokret da se prska sa viballom.Ja znam da moze jer covek mi pokazivao sliku kad je prskao prosle godine.ali eto podelicu i sa vama kad budem prskao,jer nov je herbicid i ljudi se plase

Mindjusar je prskao prosle godine sa Vibalom suncokret je bio pola metra,ambrozija je bila isto ogromna,ali obrisao je kao gumicom

Nazad
Vrh